Bcentral
Image default
Dienstverlening

Een burgerlijk huwelijk op Kasteel De Vanenburg, de mooiste trouwlocatie in Putten

De mooiste trouwdag bij deze trouwlocatie in Putten

Gaat u binnenkort trouwen en prefereert u een burgerlijk huwelijk, dan bent u van harte welkom op de mooiste trouwlocatie in Putten. Kasteel De Vanenburg beschikt over verschillende sfeervolle zalen, maar u kunt er ook voor kiezen om te trouwen in de buitenlucht. De prachtige kasteeltuin licht er altijd netjes bij en is een van de meest romantische locaties die u kunt boeken in Nederland. Bekijk voor de nodige sfeerimpressie alvast de website van Kasteel De Vanenburg of kom op afspraak langs om de sfeer in het echt te proeven.

Een kerkelijk huwelijk viert u in de Oranjerie

Wist u dat Kasteel De Vanenburg ook beschikt over een prachtige Oranjerie? Dit is een geweldige zaal waar u een kerkelijk huwelijk kunt vieren. De trouwdienst in deze kerkelijke zaal tilt jullie huwelijk naar een hoger niveau en zorgt voor onwijs veel sfeer. Het plafond is hand geschilderd en door de mooie akoestiek weet u zeker dat de muziek uitstekend tot zijn recht komt. De zaal biedt ruimte voor maar liefst 130 gasten.

Geniet van een 3-, 4-, of 5-gangen diner bij Kasteel De Vanenburg

Een bruiloft zou geen bruiloft zijn als er niet aan het eten is gedacht. Daarom wordt u heerlijk in de watten gelegd bij de trouwlocatie in Putten. U heeft de keuze uit een 3-, 4-, of 5-gangen diner, maar een walking dinner behoort ook tot de mogelijkheden. Heeft u speciale dieetwensen of zijn er allergieën? Laat dit weten als u een bezoek brengt aan de trouwlocatie in Putten. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een passend voorstel voor uw bruiloft verwachten.