Bcentral
Image default
Business / Directories

De houten picknicktafel is populair

Een houten picknicktafel op het terras of in de tuin maakt verschillende toepassingen mogelijk. Hier kunt u met behulp van zo’n tafel zeer comfortabel onder de vrije avondlucht zitten, omdat deze manier van zitten uitnodigt tot uitgebreid kletsen en spelen, zodat hele avonden of ook de zomerdagen hierbij gevarieerd kunnen worden geregeld. Een picknicktafel is erg handig bijvoorbeeld bij gebrek aan ruimte. Het is daarom ook een goede oplossing voor kleinere balkons.

Een houten picknicktafel is altijd een goed idee

Een houten picknicktafel van Houtenpicknicktafelkopen.nl is gemaakt van robuust hout en heeft twee banken – een links en een rechts. Het is geschikt voor terras of tuin. Picknicktafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende houtsoorten.

Voordelen van een picknicktafel

Een picknicktafel is heel flexibel in gebruik en overal toepasbaar. Of u nu klein of wat groter of heel groot woont. Ze nemen in verhouding tot een tuintafel met stoelen minder plek in beslag. Picknicktafels zijn ook beschikbaar met extra’s. Zo kunt u bij houtenpicknicktafelkopen.nl uw picknicktafel op maat laten maken. Precies naar eigen wens en geschikt voor bijvoorbeeld meer mensen dan bij de standaard uitvoeringen. Bijvoorbeeld omdat u een grote familie heeft en het liefst gezellig met zijn allen aan één tafel wilt zitten. Het is ook mogelijk een picknicktafel met vier bankjes helemaal op maat te laten maken al zijn er ook standaard modellen via de webshop te koop. Een vierkante picknicktafel dus. Dit soort tafels biedt plaats aan veel meer mensen en daardoor kunt u ook meer vrienden uitnodigen. Ook hier is dan een zekere volumineusheid aanwezig. Klein nadeel van deze picknicktafels is dat deze uiteraard wat minder flexibel zijn dan de wat kleinere vanwege de afmetingen.

Duurzaam, ruime kennis en ervaring

Een houten picknicktafel van Tim Ebergen is veel meer dan slechts een paar aan elkaar geschroefde houten planken. Het is een verhaal. Het is een dienst. Het is een sociaal en ecologisch proces. Kiest u voor een picknicktafel die door zijn professionals is gemaakt, dan kiest u bewust en voor duurzaam. Daarnaast kiest u voor meer dan 150 jaar aan kennis, passie en ervaring.