Bcentral
Image default
Bedrijven

Waarom je snowtubes moet hebben tijdens de kerst

Voor de feestdagen beginnen, is het weer tijd om je huis, tuin of balkon te verlichten met kerstverlichting. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten kerstverlichting verkrijgbaar. Soorten verlichting als: clusterverlichting, lichtgordijnen en kerstfiguren zijn erg populair. Een wat minder bekende soort kerstverlichting zijn de zogeheten snowtubes. In deze blog vertellen wij je meer over snowtubes en waarom snowtubes niet mogen ontbreken in jouw kerstverlichting collectie.

Wat zijn snowtubes?

Helaas zijn de winters niet meer zoals ze vroeger waren. Tegenwoordig valt er nauwelijks sneeuw en kunnen we koude winters wel vergeten. Daar is een oplossing voor gevonden namelijk: ‘’snowtubes’’. Het is niet zo gek als je nog nooit van het woord snowtubes hebt gehoord. Je ziet ze namelijk nog bijna nergens in Nederland. Snowtubes bestaat uit een ronde buis. Deze buis is gemaakt van plexiglas. In dit plexiglas zitten de lampjes van de snowtubes. De lampjes die in de tube zitten, hebben een geprogrammeerd effect die van boven naar beneden werkt. Zo lijkt het net alsof het echt sneeuwt. De snowtubes zijn ook koppelbaar. Zo kan je meerdere sets achter elkaar hangen voor een prachtig effect. 

Waar kan je snowtubes het beste ophangen?

Snowtubes zijn het leukste om ergens hoog op te hangen. Snowtubes geven een vallend effect dus daarom is het beter als je ze ergens hoog ophangt. De snowtubes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kerstverlichting.nl heeft snowtubes van 50 cm en 100 cm. De lampjes in de snowtubes geven de kleur: ice white. De snowtube van 50 cm heeft 100 led lampjes en de snowtube van 100 cm is voorzien van 200 lampjes. Snowtubes zijn ook aan elkaar te koppelen. Dit geeft een magisch effect. Snowtubes laten het lijken alsof het net echt sneeuwt. Wil jij een geweldige vervanger voor als het niet sneeuwt? Bekijk dan de snowtubes van kerstverlichting.nl.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/snowtubes/