Bcentral
Image default
Bedrijven

Tips voor het kopen van een Intex zwembad

Opblaasbare zwembaden van Intex staan bekend om hun degelijkheid. Het is niet voor niets dat Intex een van de meest populaire merken ter wereld is. Dus is het goed om de keuze voor een kwaliteitsmerk als uitgangspunt te nemen in uw zoektocht naar een goed opblaaszwembad. Maar waar dient u verder op te letten? In dit artikel helpen we u bij uw zoektocht naar een goed opblaasbaar zwembad.

Budget voor een opblaasbaar zwembad

Een goede eerste stap bij het kiezen van een opblaasbaar zwembad is het bepalen van een budget. Er zijn allerlei accessoires die zeker een meerwaarde kunnen bieden, maar het is goed om eerst te bepalen of dit inderdaad is waar u naar op zoek bent.

Grootte, frame en accessoires

Nadat u het budget heeft bepaald, is het een goed idee om een grootte voor het bad in gedachten te nemen. Wilt u een klein pierenbad voor uw kleine kind, is het bedoeld voor wat grotere kinderen of dient het ook geschikt te zijn voor volwassenen? In het laatste geval kunt u denken aan een groot zwembad of eventueel een jacuzzi. En afhankelijk van de leeftijd van uw kind zijn er allerlei kleine baden. Sommige baden zijn zelfs speciaal gemaakt voor baby’s.

Daarna is het goed om te bedenken of u een zwembad wilt dat makkelijk is op te zetten. Een keuze voor gemak betekent vaak dat het zwembad iets minder stabiel is. Dit kan ondervangen worden met een frame. Intex levert frames in allerlei materialen en formaten (rond, vierkant, rechthoekig, prism frames). Er zijn dus allerlei richtingen die u hiermee op kunt. Maar de vraag is allereerst of u überhaupt wel een frame nodig heeft. Wellicht heeft u een ruime tuin met een hoop gras, dat het water makkelijk absorbeert. In dat geval heeft u wellicht helemaal gene frame nodig.

Een andere vraag dat die belangrijk is om te stellen in uw voor een Intex zwembad is welke accessoires u wilt gebruiken. Wilt u een zwembadje erin of bijvoorbeeld een stoeltje? Er is van alles mogelijk. Kijk eens rond in het assortiment.

 

https://outathome.com/nl/intex-zwembad