Bcentral
Image default
Dienstverlening

Snel je theorie examen halen met de 1 dag theoriecursus van 123-theorie

Zie jij het wel zitten om met de auto overal heen te rijden? Maar ben je nog niet in het bezit van je rijbewijs? Zie je misschien op tegen het leren van de theorie? Met 1 dag theorie van 123-theorie volg je 1 dag een auto theoriecursus en daarna volgt dezelfde dag het theorie examen. Zo ben je niet weken aan het leren voor je theorie maar kun je in 1 dag je theorie examen al halen. Deze dagcursus wordt gegeven door professionele docenten die je klaarstomen voor het examen. Ook cursisten die moeilijker leren hebben een goede kans om bij 123-theorie te slagen voor hun auto theorie examen.

Hoe werkt het?

Om een theoriecursus van 123-theorie te kunnen volgen meld je je aan via het inschrijfformulier. Hier kies je de locatie en datum die jouw voorkeur heeft. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail. Ter voorbereiding op de auto theoriecursus krijg je via de mail een paar oefeningen toegestuurd. Ook krijg je alle informatie over de cursus zodat je goed voorbereid bent. Door 123-theorie wordt een plek voor je gereserveerd bij het CBR en is alles geregeld. Ook nog even handig om te weten: je moet minimaal 16 jaar oud zijn om te kunnen deelnemen aan het CBR theorie-examen.

De cursusdag start medio 7.00 uur. De lessen duren tot ongeveer 13.30 en 14.00 uur. Na de lessen worden de cursisten naar het CBR vervoerd. Hier volgt het theorie examen. Dit is voor de meeste een spannend moment, maar door de goede voorbereiding zal je vast slagen!

Theorie cursus op verschillende locaties

Wil je een theorie cursus gaan volgen? Dan is het wel zo prettig als dit bij jou in de buurt is. Bij 123-theorie heb je de keuze uit de volgende locaties: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Deventer, Arnhem. Woon je in de buurt van Eindhoven? Theorie in 1 dag Eindhoven is dan voor je de beste mogelijkheid.

https://www.123-theorie.nl/