Bcentral
Image default
Dienstverlening

De beste rijschool voor het halen van rijbewijs

 

Veilig en snel je rijbewijs halen bij de beste Rijschool Bussum. Wij hebben maar een doel en dat is jouw je rijbewijs laten halen. Wij zijn een rijschool met veel ervaring die jou graag veilig en goed willen leren rijden. Zo is het bij ons niet alleen belangrijk dat je de auto goed onder controle hebt, maar ook dat je veilig rijd en de situaties buiten de auto ook goed in de gaten hebt. En dat je natuurlijk plezier hebt in het rijden, want uit ervaring weten wij dat je zo sneller alles onder de knie krijgt. 

Waarom kiezen voor Rijschool Bussum 

Onze instructeurs zijn om te beginnen goede bestuurders met veel ervaring. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons op je gemak voelt, en zo ook plezier krijgt in het rijden. Je hoort vaak over rijscholen waar instructeur niet aardig zijn, en mensen zo bang zijn om te rijden dat ze er alleen maar slechter doorgaan rijden. Dit willen wij voorkomen en wij vinden dat iedereen een kans verdiend. Zo hebben wij ook extra goede begeleider voor jongeren die bijvoorbeeld autistisch zijn. Wij geven ze dezelfde school maar houden wel rekening met het feit dat ze misschien iets langzamer leren. En zullen het dan gewoon wat rustiger aandoen. Daarnaast zijn wij niet duur. 

Pakketten en theorie

Bij ons kun je zoveel lessen krijgen als dat je zelf wil, en het is  niet erg als je er wat langer over doet dan anderen. We bieden veel begeleiding aan voor het halen van je theorie, dit omdat we het belangrijk vinden dat je de regels goed kent. En wij vaak leerlingen hebben die goed kunnen rijden en al op mogen, maar telkens door het niet halen van hun theorie geen examen kunnen doen. En vinden het dan ook zonder dat je de hele tijd veel geld betaald voor het herexamen, terwijl wij er vanuit gaan dat onder de juiste begeleiding iedereen het binnen 2 keer kan halen.