Bcentral
Image default
Dienstverlening

Dé aanbieder op het gebied van digitaal toetsen

Wil je als onderwijsinstelling of bedrijfsopleider overgaan op digitaal toetsen? Dan kan het team van Eureka Examens helpen. Zij hebben de software in huis om digitale toetsen met verschillende vraagtypen te ontwikkelen. Het is mogelijk om deze vragen willekeurig te tonen zodat iedere examenkandidaat een andere toets maakt. Hierdoor is het maken van verschillende papieren versies verleden tijd. Digitaal toetsen heeft daarnaast nog veel meer voordelen. Ben je benieuwd naar waarom je dit bedrijf zou moeten inschakelen om je toetsen te digitaliseren? Lees dan verder!

Stel eenvoudig unieke tentamens samen met de randomisering-mogelijkheid

De medewerkers van Eureka Examens ondersteunen je tijdens het gehele digitaliseringsproces van de examens die door jouw organisatie worden afgenomen. Het online afnemen van examens bespaart veel tijd die je normaal kwijt zou zijn aan het voorbereiden van papieren examens. Doordat dit bedrijf gebruikmaakt van een online vragenbank, heb je de mogelijkheid om voor iedere kandidaat een uniek examen samen te stellen met willekeurige vragen. Hiervoor kies je onder andere uit meerkeuzevragen, cases en open vragen. Ook is het mogelijk om afbeeldingen, video’s en audiofragmenten toe te voegen. De examens worden in de huisstijl van je organisatie ontworpen. Zijn de examens afgenomen? Dan kijk je deze eenvoudig na in de online omgeving.

Neem toetsen af in een geheel veilige omgeving en volgens de AVG-wetgeving

De tentamens worden afgenomen op computers met een afgeschermde omgeving. Hierdoor is de kans op fraude heel klein. Ook wordt er bij het digitaal toetsen rekening gehouden met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en is de software ontwikkeld door ISO 27001-gecertificeerde organisaties. Hierdoor ben je verzekerd dat er betrouwbaar wordt omgegaan met de gegevens van je examenkandidaten en dat de tentaminering voldoet aan de eisen voor informatiebeveiliging.

Neem contact op voor meer informatie Wil je de stap zetten van papier naar digitaal toetsen? En wil je hiervoor een professionele organisatie inschakelen? Met de software van dit bedrijf kun je snel en efficiënt je examens afnemen. Neem contact op met de medewerkers van Eureka Examens voor meer informatie. Zij vertellen je alles over het proces en de mogelijkheden van digitaal toetsen.

https://eureka-examens.nl/