Bcentral
Image default
Zakelijke dienstverlening

Krijg inzichten in uw bedrijf met een ICT scan

Slimme ICT scan bij Newminds Systems

Haal het maximale uit je bedrijf met onze slimme ICT scan voor ZZP’ers en MKB bedrijven in Nederland.

Gemaakt voor de ondernemer

Er zijn nog steeds heel veel bedrijven die geen eigen ICT afdeling of ICT gekwalificeerd personeel in dienst hebben. Dit betekent dat ze veelal afhankelijk zijn van externe software of ICT specialisten. Soms zien we in de praktijk dat er bij 1 of 2 medewerkers de taken toebedeeld zijn van de ICT, maar zodra het complex is deze mensen niet beschikken over de juiste kennis. En dan hebben we het nog niet over de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van ICT. Wij bij Newminds Systems begrijpen heel goed dat u al deze ballen niet tegelijk hoog kunt houden. Tijd om hulp in te roepen van een specialist die u op locatie en op afstand kan ondersteunen. Bij Newminds Systems krijgt u 24/7 ondersteuning van vakspecialisten met jarenlange ervaring in de ICT voor klanten uit een verschillende branches. Op deze manier hebben wij een breed georiënteerde kennis en kunnen wij dit uitstekend in de praktijk toepassen voor onze klanten.

ICT verandert continu

We leven in een tijd dat ICT, bereikbaarheid en data beschikbaarheid ondenkbaar is. De coronapandemie heeft een gigantische groei gerealiseerd van online werkplekken thuis en de bereikbaarheid tussen organisaties en consumenten en/of relaties is belangrijke dan ooit. Hoe breng je in kaart waar de pijnpunten, verbeteringen en kansen liggen in uw organisatie? Met de ICT scan van Newminds Systems analyseren we nauwkeurig de zwakte punten, maar nemen we ook nieuwe ontwikkelingen mee in het verhaal zodat wij u een volledig rapport kunnen geven met een aansluitend deskundig advies om toekomstbestendig te zijn tegen bijvoorbeeld;

  • schaalvergroting
  • opslag van data
  • virus, hacking en cyberattacks
  • bestandsveiligheid en ongewenste toegang

Onze ICT scan is er ook JUIST voor ICT’ers

Newminds Systems werkt ook graag nauw samen met interne ICT’ers binnen organisaties. Omdat wij dezelfde taal spreken, verloopt de communicatie veel sneller en duidelijk. Een ICT scan biedt meteen kans dat uw eigen ICT personeel up-to-date wordt gehouden met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Ook geeft het ons de kans om inzichten te krijgen in uw organisatie, en uw personeel de kans om te sparren met een onafhankelijke externe partij. Wilt u ook graag weten of de ICT binnen uw organisatie inderdaad nog voldoet aan de eisen van de huidige tijd? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons ICT bedrijf in Hengelo via +31 74 20 20 112.

Blijf op de hoogte van het laatste ICT nieuws

Gaan al die nieuwe ontwikkelingen u ook te snel? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Want met de Updates nieuwsbrief van Newminds Systems brengen u iedere maand op de hoogte met tips & tricks, nieuwe ontwikkelingen in de markt en interessante cases vanuit de praktijk. Abonneren kan op onze website – newmindssytems.nl.

https://www.newmindssystems.nl/