Bcentral
Image default
Zakelijke dienstverlening

Krijg WBSO-advies en vraag een subsidie aan voor uw innovatieproject

Werkt u aan een ontwikkelings- of onderzoeksproject? Of heeft u een andere type innovatieproject op de planning staan? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een WBSO-subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Zij bieden subsidies op heel toegankelijke wijze aan voor Research and Development projecten in het hele land, echter wordt hier slechts mondjesmaat gebruik van gemaakt. Of mensen zijn niet bekend met deze subsidieregeling of ze weten niet hoe ze deze aan moeten vragen. Het kan ook dat men niet goed beseft wanneer zij in aanmerking komen voor deze subsidie. Daarom kunt u het beste subsidieadvies inwinnen bij een professional. Er zijn diverse organisaties die WBSO-advies op maat bieden. Maar waar kunt u het best terecht voor advies voor uw onderneming?

Deze specialist geeft u uitgebreid advies én regelt de subsidieaanvraag

TechForce is een organisatie die alles over WBSO-subsidies weet. Zij helpen bedrijven die een R&D-project zijn gestart en behoefte hebben aan WBSO-advies. Heeft u hier behoefte aan? Dan benadert u deze professional, die actief is in Hilversum en omstreken. Zij adviseren u graag over de subsidieaanvraag, maar ondersteunen u ook met andere adviezen. Deze specialist ontzorgt u van A tot Z. TechForce neemt indien gewenst ook graag de aanvraag van uw WBSO-subsidie uit handen en zorgt voor een solide onderbouwing en uitgebreide verantwoording. Doordat zij alles tot in de puntjes voor u verzorgen, is uw aanvraag in goede handen.

Ga in gesprek met vakmensen

Indien u interesse heeft in het WBSO-advies van TechForce, is het verstandig om direct contact met hen op te nemen. Ook als u de aanvraag van de subsidie wilt uitbesteden aan een specialist in de omgeving van Hilversum, bent u bij hen aan het juiste adres. Dankzij deze subsidie wordt een aanzienlijk deel van uw kosten vergoed, dat is toch precies wat u wilt? Ga daarom eens in gesprek met de vakmensen van deze organisatie en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.