Bcentral
Image default
Zorg

Integratie van ROM GGZ en CRS

Het elektronisch patiëntendossier (EPD) van CRS is dé gebruiksvriendelijke  EPD software oplossing voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Ontwikkeld in nauwe samenwerking met hulpverleners, secretariaat en management in de GGZ, voldoet dit systeem aan de hoogste veiligheidsnormen. Het doel van CRS is om het meest gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ te leveren. Met tal van functionaliteiten zoals een cliëntportaal, koppelingen met andere systemen en een declaratieservice, biedt CRS een compleet pakket. Bovendien wordt uitstekende support geboden en kunnen trainingen gevolgd worden om optimaal gebruik te maken van het systeem. Met de mogelijkheid tot integratie met andere enterprise oplossingen, zoals Power BI en e-health systemen, zorgt het EPD van CRS ervoor dat zorgprofessionals de regie behouden en direct toegang hebben tot de juiste informatie. Snel, veilig en gebruiksvriendelijk, helpt CRS zorginstellingen efficiënt te werken en inzicht te krijgen in de organisatie. Kortom, CRS biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Wat is een belangrijke functionaliteit van het CRS EPD-systeem in de GGZ?

Een belangrijke functionaliteit van het CRS EPD-systeem in de GGZ is de integratie met ROM (Routine Outcome Monitoring) systemen. ROM is een essentieel onderdeel van de Geestelijke Gezondheidszorg, omdat het behandelaars inzicht geeft in de voortgang van de behandeling en hen in staat stelt om de behandeling indien nodig bij te sturen. Het CRS biedt koppelingen en integraties met verschillende e-health platformen en ROM-systemen, waardoor behandelaars vanuit het elektronisch patiëntendossier e-health of ROM testen kunnen starten en de resultaten kunnen ontvangen. Deze koppelingen bieden behandelaars directe toegang tot alle functionaliteiten van de ROM test en de mogelijkheid om zowel de totaalscore als de resultaten van individuele vragen te bekijken. Het CRS EPD-systeem ondersteunt behandelaars dus bij het monitoren en evalueren van behandelingen in de GGZ.

Kortom, de integratie van ROM GGZ en CRS is een belangrijke ontwikkeling die bijdraagt aan een betere kwaliteit van zorg en meer inzicht in de effectiviteit van behandelingen in de geestelijke gezondheidszorg.

https://crs-software.nl/