Bcentral
Image default
Zorg

Collectiviteit zorgverzekering

Veel mensen die een zorgverzekering afsluiten, willen de beste vergoedingen voor de juiste prijs. Salland Zorgverzekeringen snapt dit. Daarom heeft zij afspraken gemaakt met werkgevers en sportverenigingen in de regio, zodat u een collectiviteit zorgverzekering kunt afsluiten. Dit houdt in dat u korting krijgt op uw aanvullende én tandartsverzekering, als u zich via een deelnemende partij verzekert bij Salland. Doet u dit via een sportclub die meedoet aan de Salland Clubactie, dan krijgen zij per betalende verzekerde een bedrag voor de clubkas. Zo helpt u zelf ook mee om de lokale sportclubs te ondersteunen.

Een ziektekostenverzekeraar met regionale betrokkenheid

In 2012 startte Salland Zorgverzekeringen een actie waarbij sportclubs sponsorbedragen kregen als hun leden zich bij Salland verzekerden. Inmiddels is deze actie zo’n succes dat er nu meer dan 150 clubs meedoen. Samen scoorden zij afgelopen jaar meer dan € 90.000,- voor hun clubs. De clubs mogen het bij elkaar gescoorde bedrag naar eigen inzicht besteden. Zo zijn er al terrassen aangelegd en nieuwe clubhuizen gebouwd. Ook is er geïnvesteerd in zonnepanelen en LED-verlichting voor sportvelden. Dit is een mooi voorbeeld van hoe een ziektekostenverzekeraar kan helpen om sportclubs financieel gezond te houden.

Andere lokale initiatieven

Salland stopt niet bij het ondersteunen van sportclubs. Ook andere initiatieven draagt zij een warm hart toe. Zo betaalde ze mee aan een busreis waarmee patiënten die zuurstof nodig hebben even lekker op vakantie konden. Ook startte ze een project met huisartsen in Deventer en omgeving, waardoor zijn meer tijd konden nemen voor patiënten die niet genoeg hebben aan de standaard tien minuten tijdens een spreekuur. Zo hoopt de ziektekostenverzekeraar de zorg voor haar verzekerden nóg beter te kunnen maken.

https://www.salland.nl/