Bcentral
Image default
Zorg

Opzoek naar een zorg vacature?

Op zoek naar een zorg vacature?

Ben je iemand die altijd al voor andere zorgt en nu opzoek bent naar een toffe baan in de zorg? Met een van de zorg vacatures van Driegasthuizengroep kan dat en ben je verzekerd van een baan in de zorg die geheel aansluit op jouw wensen en niveau. Het is zelfs mogelijk een opleiding te volgen in de vorm werken en leren ofwel BBL. Er is genoeg keuze in de zorg dus!

 

Waarom werken in de zorg?

Tegenwoordig met de vergrijzing is het belangrijk om stroom aan patiënten en mensen die dagelijkse zorg nodig hebben aan te kunnen. Wil je hier je steentje aan bijdragen en deze mensen dagelijks hulp bieden. Met een van de zorg vacatures kan dat! Ook is het mogelijk om als vrijwilliger een steentje bij te dragen. Zowel eenmalig als structureel. Net wat jij wil want alle beetjes helpen. Weet jij al dat je graag in de zorg wil werken? Neem dan zo snel mogelijk contact op om te solliciteren. Is er op het moment geen passende baan in de zorg voor jou? Stel dan de Vacature alert in, dan mis je helemaal niks.

 

Zorg vacatures met opleiding

Ben je nog niet ervaren in de zorg, maar wil je wel graag werken in dit vakgebied? Dan biedt driegasthuizengroep meerdere opleidingen aan waarin het vak geleerd wordt aan de hand van theorie op school en praktijk in een zorginstelling. Dit kan met een 3-jarige BBL opleiding in het Groot Gelre, aan de hand van 24 uur per week. Meer weten? Bekijk alle zorg vacatures hier.