Bcentral
Image default
Mode en Kleding

Hoe een leuke meisjesoutfit te matchen?

Heb je onlangs een outfit of jurk gekocht voor je kind? Ben je op zoek naar nuttig advies over hoe je die jurk kunt matchen? Zo ja, dan is dit artikel over het matchen van leuke meisjesoutfits erg nuttig voor je. Dit artikel leidt je door het proces van het matchen van outfits, van boven naar beneden en van onder naar boven. Het omvat alles, van schoenen tot accessoires en sieraden. Dit artikel maakt het gemakkelijk om je kleine meid er op haar best uit te laten zien!

De jas

Licht en warm bij koud weer, maar niet zo warm dat je ervan gaat zweten als je binnen bent.

Zwart of wit

Match je jas altijd met een van de twee kleuren: zwart of wit. Een grijze jas zou bijvoorbeeld beter passen bij een lichtblauwe spijkerbroek dan een zwarte spijkerbroek.

De top

Veel kleine meisjes geven de voorkeur aan tops boven broeken, waardoor het kiezen van een top nog belangrijker is dan het kiezen van een broekje. Maar welke stijl van top is geschikt voor uw jongedame?

Veel stijlen

Er zijn veel stijlen die er zijn. Sommige zullen beter werken met bepaalde outfits dan andere. Deze gids helpt je haar te matchen met haar favoriete shirts, jurken en tops die haar schattige uiterlijk accentueren en je trots maken!

Goedkope meisjes sneakers

Elk meisje houdt van haar goedkope meisjes sneakers. Het is echter moeilijk om schattige sneakers voor kleine meisjes te vinden in Nederland. Ik zocht en zocht naar goedkope meisjes sneakers en vond uiteindelijk wat op Stylonic.

Betaalbaar

Zij bieden de leukste schoentjes voor de allerschattigste prinses voor een betaalbare prijs! Nu heeft mijn dochter een paar schattige paar sneakers die ze kan dragen met korte broeken of met jurkjes!

Kleurencombinatie

Om kleuren voor kleine meisjes te matchen, moet u een zogenaamd analoog kleurenschema gebruiken. Dit betekent het kiezen van kleuren naast elkaar op het kleurenwiel.

Meisjesjurken

Het is bijvoorbeeld volkomen acceptabel en heel gebruikelijk voor meisjesjurken om roze of rood als accentkleur te hebben, en dan een mooie bijpassende paars als onderstrepende tint.

Donkere tineten

Natuurlijk zullen pastelkleuren of doffe tinten het populairst en modieus zijn, maar donkere tinten kunnen ook werken als ze niet te fel zijn.

Slijtage

Pas op met het combineren van beschadigde, versleten items. Ze zijn veel moeilijker te matchen en kunnen je eruit laten zien alsof je kleding van kringloopwinkelkwaliteit is.

Nieuw

Zorg ervoor dat alles wat je draagt ​​zo nieuw mogelijk is.

Versleten

Als een onderdeel van je outfit versleten is, vervang het dan! Je wilt niet dat mensen denken dat al je kleren op hun laatste been zitten. Bron: https://www.stylonic.nl