Bcentral
Image default
Mode en Kleding

De perfecte basic: witte shirts!

Met name mannen kunnen er geen genoeg van krijgen. Hun kledingkasten puilen vaak uit van de witte shirts. En geef ze eens ongelijk! De witte shirts zijn dé basic van dit moment. Je kunt ze overal bij en onder dragen. Perfect om in te klussen of in de tuin mee te werken. Lekker luchtig op een hete zomerse dag en perfect om onder een overhemd te dragen. En dat is dan ook waar de meeste mannen hun basic witte shirt voor gebruiken. Je kunt de shirts overal kopen, maar toch moet je op een aantal dingen letten. Want de kwaliteit is niet altijd even goed.

 

Kwaliteit niet overal hetzelfde

Het is erg handig dat je vrijwel overal witte shirts kan kopen. Toch is de kwaliteit niet overal hetzelfde. Draag je de shirts niet heel vaak? Dan kan je goed kiezen voor de goedkope witte shirts. Draag je ze echter vrij vaak en worden ze vaak gewassen? Ga dan niet voor de goedkoopste varianten, maar kies voor de wat duurdere. Deze zijn over het algemeen van een betere kwaliteit. Na een aantal keren wassen zullen de goedkope witte thsirts gaan lubberen. De stof wordt dunner en het draagcomfort minder. Geen probleem als je ze alleen af en toe draagt met klussen. Maar draag je ze vaak naar je werk of onder een overhemd? Kies dan voor de shirts met een betere kwaliteit.

 

Witte shirts zijn geweldig voor op kinderfeestjes!

Oké, even heel iets anders. Witte shirts zijn natuurlijk altijd handig, maar wist je dat ze ook erg leuk ingezet kunnen worden op kinderfeestjes? Koop wat witte shirts en speciale textielverf en laat de kinderen los gaan op de shirt. Behalve verven kan je ook een knoop leggen in het shirt en deze onderdompelen in een bak met verschillende kleuren verf. Dit heeft tie-dye. Je krijgt zo de mooiste creaties en de kinderen hebben urenlang plezier en gaan naar huis met een mooie eigen ontworpen shirt.

https://www.web-wings.nl