Bcentral
Image default
Bedrijven

Het beste winkelrek voor kleine ruimte

Als je een kleine winkel hebt, kan het zoeken naar het juiste winkelstelling een uitdagend proces zijn. Er zijn alle soorten winkelrekken, van traditioneel tot modern. Ze kunnen gemaakt zijn van hout, metaal of zelfs plastic. Als je wilt dat je winkel er stijlvol en modern uitziet, moet je kiezen voor moderne winkelrekken. Om het beste rek voor een kleine winkel te vinden, moet je misschien voor ruimtebesparende rekken kiezen. Hier zijn verschillende rekontwerpen die ideaal zijn voor een winkel met beperkte ruimte. Op basis van deze informatie zou je een beter idee moeten hebben over welke soort rekken er allemaal zijn en welke geschikts is voor jouw behoeftes!

Wandrekken

Een van de aanbevolen ruimtebesparende winkelrekken zijn wandrekken. Als je veel producten hebt die uitgestald moeten worden en je hebt niet genoeg ruimte op de vloer, dan zijn wandrekken de beste optie voor jou. Wandrekken bestaan ​​uit twee hoofdcomponenten: stalen palen en panelen. Het paneel kan gemaakt zijn van hout of elk ander materiaal zoals plastic. Het hangt af van wat voor soort look en feel je wilt voor het interieur van je winkel. Het moet gewoon goed passen bij je algemene thema en het moet een professionele uitstraling geven aan het interieurontwerp van je winkel.

Gondelrekken

Gondelrekken zijn een andere populaire keuze onder retailers, omdat het hen in staat stelt hun ruimte te maximaliseren door doodlopende wegen in de gangpaden te creëren. Dit type rekken werkt het beste in combinatie met andere soorten gangpadverdelers zoals gondelplanken of vrijstaande planken. Met dit type schap kun je meerdere producten tegelijk presenteren. Dit rek wordt vaak tussen twee muren geplaatst. Bovendien is dit type display vooral handig voor het opbergen van items die anders te veel ruimte op de vloer zouden innemen.

Gondelplanken

Gondelplanken worden ook beschouwd als een van de meest populaire soorten winkelschappen voor kleine ruimtes. Hiermee kun je elke centimeter van je winkelruimte effectief gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de ruimte tussen elke plank. Gondelplanken worden vaak gebruikt in supermarkten omdat ze het vloeroppervlak maximaliseren en de producten vanuit elke hoek zichtbaar houden. Ze zijn ook heel eenvoudig te installeren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn als je nog niet veel ervaring hebt met het installeren van winkelschappen. Bovendien zijn gondelplanken flexibel. Aan deze plank kun je verschillende accessoires toevoegen, zoals draadmanden of haken. Door zijn flexibiliteit is hij erg populair bij verschillende retailers.