Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Game PC kopen voor onder de 1000 Euro

Game PC kopen voor onder de 1000 Euro

De nieuwere games spelen op een game PC van onder de 1000 Euro? Bij het bedrijf omiXimo kun je een betaalbare game PC kopen, die de nieuwste games vloeiend, en met mooie graphics afspeelt. Daarnaast bieden ze ook nog eens complete sets aan, met een 24 inch gaming monitor, gaming toetsenbord, muismat en gaming muis, met een hoge DPI. De monitor beschikt over een zeer snelle reactietijd van 1 milliseconde, dit is genoeg om je tegenstanders te snel af te zijn. Je kunt kiezen voor kale systemen, maar ook compleet met Windows 10.

Een Game PC gemaakt door Gamers

De systemen die het bedrijf levert worden gemaakt door echte gamers. Je weet dus zeker dat je een game PC in huis haalt die voldoet aan alle eisen. Iets wat opvalt bij de computers van omiXimo zijn de behuizingen. Normaal krijg je bij een game PC in deze prijsklasse een simpele behuizing, maar dat is nu niet het geval. De behuizingen zijn voorzien van mooie LED verlichting, en hebben het design die in iedere game room past. De hardware zorgt ervoor dat je de nieuwere games stabiel kunt afspelen. In de beschrijving van iedere PC lees je precies welke settings gebruikt kunnen worden. Wil je meer RAM geheugen? En meer opslag? Bij het bestellen kun je zelf kiezen hoeveel RAM geheugen, en opslag je wilt.

Randzaken en Garantie

De game computers zijn niet alleen geschikt voor gamen. Het is een compleet systeem die ook geschikt is voor het bewerken van foto’s en video’s, en het maken van schoolwerk. Dankzij de grote hoeveelheid RAM geheugen, en de SSD schijf, zijn de systemen binnen 15 seconden opgestart. Het bedrijf levert daarnaast 100% garantie op hard en software.

Bekijk de beschikbare game setups op onze website!

 

https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/