Bcentral
Image default
Bedrijven

Wat is een Kuchscherm

Een kuchscherm zorgt ervoor dat er bepaalde bacteriën bij hoesten en niezen zo min mogelijk worden verspreid. Een kuchscherm wordt gebruikt om uw medewerkers te beschermen en dat ze minder snel ziek worden van een virus. Het RIVM heeft bepaalde richtlijnen gegeven waar een kuchscherm aan moet voldoen. Als deze richtlijnen worden nageleefd en toegepast bij het maken van deze kuchschermen is de kans kleiner dat medewerkers bepaalde bacteriën binnen krijgen. Een kuchscherm is eenvoudig te plaatsen op bijvoorbeeld een afhaalbalie of een toonbank.

Kuchschermen in de praktijk toepassen

Het gebruik van deze kuchschermen wordt gebruikt door winkels die druk bezocht worden zoals supermarkten. Door de flexibiliteit van kuchschermen kunnen ze ook op allerlei andere plekken ingezet worden waar veel mensen bij elkaar komen. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan callcenters en kantoren. Door een kuchscherm in te zetten creëer je een veilig omgeving voor je werknemers en klanten. Door een kuchscherm in te zetten neemt de kans op infectie af.

Wat voor eigenschappen heeft een kuchscherm?

Een kuchscherm is een transparant stevig kunststof hygiëne scherm en is dus geen simpel stukje zeil. Het kunststof kuchscherm is gemaakt van acrylaat en is glashelder met de hoogste mogelijke transparantie. Na plaatsing dient het scherm regelmatig gereinigd te worden i.v.m. bacteriën op het scherm. Het preventievenster is eenvoudig te combineren met de keep-away tag. Het combineren van deze maatregelen is daarom een ​​goede en veilige voorzorgsmaatregel in uw winkel of bedrijfspand. Door deze labels te plaatsen, kunt u er ook voor zorgen dat klanten meer op de hoogte zijn van de maatregelen.

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html