Bcentral
Image default
Bedrijven

Wat houdt een toegangscontrole in?

Door middel van een toegangscontrole kan je de veiligheid van belangrijke informatie en locaties waarborgen. GET heeft software ontwikkeld waarbij je gebruik kan maken van verschillende soorten toegangscontroles. Om mee te beginnen kun je met een toegangscontrole de veiligheid van een bedrijf waarborgen. Dit komt doordat onbevoegde personen geen toegang krijgen om het pand binnen te treden. Slechts werknemers van een pand en bevoegde bezoekers kunnen een pand betreden met behulp van een toegangscontrole. Dit kan bijvoorbeeld via kaart- en badgelezers. Hiermee kun je dan ook voorkomen dat onbevoegde mensen toegang hebben tot belangrijke informatie van een bedrijf.  

Tijdregistratie geschikt voor elk bedrijf 

Tijdregistratie is een systeem dat vele voordelen kent. Het kent bovendien zowel voordelen voor de werkgever als voor het personeel. Het is voor beide partijen een en al gebruiksgemak. Het bespaart voor beide partijen enorm veel tijd. De werkgever hoeft veel minder moeite te doen om de administratieve zaken van een bedrijf te regelen. Door middel van een tijdregistratiesysteem krijgt de werkgever namelijk een overzichtelijk beeld van alle administratieve zaken. Een werkgever kan bijvoorbeeld zien wie wanneer werkt, wie ziek is en wie verlof heeft aangevraagd. Dit brengt met zich mee dat een werkgever effectieve taakverdelingen kan maken. De werkgever kan namelijk precies zien hoeveel tijd iemand aan een bepaalde taak besteed. Indien iemand ergens minder goed is, kan de werkgever dit meenemen in het maken van een taakverdeling. Het personeel kan met behulp van dit systeem makkelijk bij hun eigen gegevens komen. Vaak is het zo dat als je bijvoorbeeld een overzicht wilt van je gewerkte uren, dat je dit moet vragen aan je leidinggevende. Met een systeem als deze hoeft dat echter helemaal niet. Het personeel kan alles gemakkelijk zelf inzien.  

Streef jij naar gebruiksgemak? 

Indien je iemand bent die streeft naar gebruiksgemak, kan je een combinatie van verschillende producten nemen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie aan te schaffen. Deze drie producten gebruiken namelijk dezelfde software. Met behulp van het systeem personeelsplanning krijg je de mogelijkheid als werkgever om snel en efficiënt planningen te maken. Je kan als werkgever inzien wanneer alle werknemers werken. Vervolgens kan je de nieuwe planning hierop afstemmen. Door middel van urenregistratie kunnen de gewerkte uren exact bijgehouden worden. Elk systeem heeft dus een eigen gebruiksgemak. Het ligt er maar net aan bij welke taak jij als werkgever tijd wilt besparen.  

 

 

https://www.get.nl/oplossingen/toegangscontrole/