Bcentral
Image default
Dienstverlening

Snelle verkoop van uw huis door een makelaar in Delft

Soms wilt u uw huis snel kunnen verkopen. In dat soort gevallen kunt u rekenen op de ervaren hulp van een goede makelaar in Delft. Bij een echtscheiding bijvoorbeeld kan het aan de orde zijn dat de echtelijke woning moet worden verkocht omdat u noch uw ex-partner er willen of kunnen blijven wonen. Om te voorkomen dat u langdurig met de extra financiële lasten zit is het dan fijn als de woning snel een nieuwe eigenaar krijgt. Ook als u vanwege terugval in inkomen uw huis moet verkopen is het fijn dat dit zo snel mogelijk geregeld kan worden.

Verkoop van het huis van een overleden dierbare

Wanneer een dierbare overlijdt die een eigen huis had, dan wordt dit meestal verkocht. Als u niet in regio woont dan kunt u de verkoop overlaten aan een makelaar in Delft. Deze kan als u dat wilt het gehele verkooptraject van de woning voor u regelen. Uiteraard wordt er met u overlegd als er zich een koper meldt of als er een bod wordt gedaan. Gaat u hiermee akkoord dan kan de verkoopmakelaar de verkoop voor u verder afhandelen. U kunt zelfs gebruik maken van vertegenwoordiging bij de notaris. U hoeft dan niet bij de overdracht aanwezig te zijn als dit op praktische of emotionele bezwaren stuit.

Kies voor een vertrouwde makelaar in regio Delft

Een ervaren makelaar in regio Delft is V&W Makelaars in Delft. Zij hebben ruime ervaring met de verkoop van woningen. Zij kennen de markt en de wijk waar het te verkopen huis staat. Zodoende kunnen zij eventueel actief mogelijk geïnteresseerden voor u benaderen om de verkoop van het huis te bespoedigen. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat u een goede prijs voor het huis krijgt. Als het nodig is om de vraagprijs te verlagen dan wordt dit vanzelfsprekend vooraf met u besproken. Een bod wordt pas geaccepteerd na uw akkoord.