Bcentral
Image default
Dienstverlening

Wat te doen als je scooter kapot is?

Wat moet je doen wanneer je scooter kapot is gegaan en je kan nu nergens naartoe?  Je kunt je scooter laten repareren door professionals. Ze doen dit werk meer dan 20 jaar en hebben veel ervaring met het werk. Wanneer je zelf niet goed weet hoe je een probleem moet oplossen van de scooter dan kun je het best overlaten aan een professioneel. Binnen een week is de scooter wel gemaakt. Het is dan weer zo goed als nieuw. Je kunt ook bij Scooter Fixer je scooter onderhouden. Een onderhoudt is iets om te bekijken dus voor preventie. Ze kunnen tijdens de onderhoud ook je olie verversen, bijvullen, alles checken of het nog goed is, je motor reinigen, je motor wassen en bewegende delen smeren met olie. De slijtage wordt daardoor minder.

Wat zijn alle kosten

Wat kunnen ze als eerst allemaal voor je doen? Ze kunnen je scooter ophalen en terugbrengen, alles van de scooter voor je checken, het probleem onderzoeken, alles voor je vervangen en je advies geven over je voertuig. Je scooter ophalen en wegbrengen kost 50 euro en als je een lost wilt dan kost het 25. Ze kunnen ook alles voor je checken en het kan per onderzoek anders zijn. Het kost  40 euro om een onderzoek te doen naar het voertuig maar het is gratis wanneer ze het probleem hebben gevonden. Ze kunnen een schaderapport opstellen voor 50 euro en als zijn het moeten vervangen dan is het gratis. In een schaderapport staat er dat wat allemaal schade heeft en eigenlijk zo snel mogelijk vervangen moet gaan worden. 

11 merken 5 beurten

Ze kunnen wel 11 verschillende merken van scooters repareren en onderhouden. Ze kunnen naast normale scooters ook elektrische scooters onderhouden. Ze kunnen gaan kijken of alles nog goed werkt. Een elektrische motor heeft wel veel minder dingen waar je op moet letten en daarom is het meestal ook goedkoper als je een elektrische scooter wilt onderhouden. Wil je alleen iets los doen dan kan het ook best veel kosten. Is je revisie kapot of moet ernaar gekeken worden? Het kan wel 350 tot 450 euro kosten, want het kan heel lang duren om het probleem te vinden en het probleem te verhelpen. Het vervangen van de uitlaat kan ongeveer 70 euro kosten en dat is het 2e duurste wat zij doen. De prijzen zijn dus laag van het bedrijf genaamd Scooter Fixer.