Bcentral
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met narrowcasting software verbetert u de communicatie bij u op locatie

Bent u op zoek naar moderne manieren om snel belangrijke bedrijfsinformatie te verspreiden? Wellicht heeft u dan wel eens van narrowcasting gehoord. Dit draait allemaal om het delen van informatie via moderne beeldschermen. De informatie is voor een specifieke doelgroep op een specifieke plaats bedoeld. U kunt narrowcasting voor diverse vormen van communicatie inzetten. Wel is het dan van belang dat u over de juiste narrowcasting software beschikt. Hiervoor schakelt u uiteraard het liefst een specialist in. Ontdek daarom wat InfoScreens voor u kan betekenen. Dit bedrijf heeft gebruiksvriendelijke oplossingen om op de juiste wijze informatie digitaal te verspreiden.

Diverse vormen van content mogelijk

Narrowcasting software is ideaal om te communiceren met diverse personen tegelijkertijd. Zowel uw personeel als uw klanten en andere stakeholders bereikt u eenvoudig met de juiste software. Uiteraard stemt u de content af op de doelgroep die u wilt bereiken. Een populaire mogelijkheid is reclame maken via een reclamezuil waarop u uw producten of diensten toont. Verder is het ook mogelijk om digitale bewegwijzering te realiseren in uw pand. Zo weet iedereen precies waar hij of zij naartoe moet en voorkomt u daarmee dat mensen te laat komen voor een afspraak omdat ze verdwaald zijn. Een derde optie die u heeft met narrowcasting software is het gebruiken van een systeem voor zaalreserveringen, zodat iedereen over de juiste zaal beschikt.

Maak een afspraak met de specialist

Zoals u merkt, zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van InfoScreens? Maak dan eens een afspraak met een van hun medewerkers. Zij vertellen u graag alles over PADS4 software, de software waarmee zij narrowcasting bij u op locatie realiseren. Schakel deze specialist dus in en zorg ervoor dat de communicatie binnen uw pand optimaal verzorgd is via de digtiale weg. U vindt de contactgegevens van dit bedrijf op hun website.

https://infoscreens.nl/