Bcentral
Image default
Bedrijven

Leg contact met andere doornemers door flexwerken in Utrecht

Ben je opzoek naar een werkplek? Voor je hele team of misschien alleen voor jezelf? Bij Creative Valley kun je flexwerken in Utrecht. Het kantoorpand ligt vlak naast het Centraal station en aan het stationsplein. Je kunt aan de ene kant het stationsplein zien en aan de andere kant kun je Utrecht Centraal zien. Het is een leuke plek om flexwerk makkelijk en fijn te kunnen doen. Als ondernemer of als bedrijf wil je natuurlijk altijd een goede werkplek hebben. Een goede werkplek en een fijne omgeving zorgt ervoor dat je werknemers of jij zelf productiever aan de slag kan. 

Wat maakt Creative Valley uniek? 

Het is een werkplek waar je eigenlijk in alle gevallen als flexwerker terecht kunt. Omdat jij een flexwerker bent en daarom flexibel bent, zijn zij dat ook en willen zij jouw ultieme werkplek verzorgen. Het pand heeft speciale ruimtes voor bijvoorbeeld telefoontjes te plegen, maar je kunt er ook even tussen uit door in een van de Crunch Cells te gaan zitten. Voor de telefoontjes zijn er speciale bel studio’s waar je in alle rust en ruimte je telefoontjes kunt beantwoorden. 

Er zijn privé werkruimtes maar er zijn ook gezamenlijke ruimtes waar je makkelijk contact kunt leggen met alle andere flexwerkers, niks is natuurlijk leuker om een werk buddy te hebben. Er zijn genoeg stopcontacten voor iedereen en er zijn heerlijke bureaustoelen. 

Heb je trek in een kopje thee? Een kopje koffie of een heerlijk belegd broodje? Of misschien een salade? Bij Creative Valley staat er elke dag een chef kok klaar die voor iedereen wat wils heeft. Een goede volle maag zorgt er ook voor dat je weer vol energie zit en je werk op een productieve manier kan uitvoeren.

Voor een lekker tussendoortje kun je uit de fruitmand in de brasserie terecht voor vers fruit.