Bcentral
Image default
Bedrijven

Crypto weer in een stijging

Na een heel goed seizoen voor heel de cryptomarkt in het voorjaar vielen de koersen de afgelopen maanden weer hard naar beneden. Voor wekenlang waren vrijwel alle cijfers dagelijks diep in het rood. De prijzen van veel munten zijn dan ook weer aanzienlijk gekelderd na hun hoogtepunten in april en mei.

Weer groene cijfers voor vrijwel alle munten

In april hebben veel munten hun recordhoogtes bereikt. Even daarna gingen de meeste prijzen weer sterk bergafwaarts. Dit werd mede veroorzaakt door een strengere regelgeving in China. Sinds een aantal weken lijkt er weer een stijging door te zetten binnen de markt van crypto. Een mogelijke oorzaak hiervan zou kunnen zijn dat Amazon mogelijk plannen heeft op het gebied van crypto. Aangezien dit veel positiefs zou kunnen brengen voor de crypto wereld is dit zeker erg goed nieuws. De verwachting is dan ook dat de stijging in de markt de komende tijd zal gaan doorzetten.

Wat zegt het Chainlink nieuws?

Ook Chainlink is een van de munten die laatste tijd weer erg goed gaat. Het laatste Chainlink nieuws laat dan ook zien dat de vooruitzichten positief zijn. LINK zit nog zeker niet op het niveau van het voorjaar, maar de lijn ziet er zeker stijgend uit. Mocht je dus nog graag willen investeren in deze munt dan is het zeker verstandig om niet te lang te wachten. Als deze stijgende lijn zich doorzet dan zal de prijs van LINK over een paar dagen of weken alweer een stuk hoger liggen dan vandaag.

https://cryptobenelux.com/chainlink-nieuws/