Bcentral
Image default
Management

IOBM university

IoBM Geschiedenis

De afgelopen vijf jaar werd het IoBM beoordeeld als een van de topuniversiteiten in de privésector, zowel door de Higher Education Commission van de federale regering als door de provinciale regering van Sindh. Eduniversal heeft tijdens zijn internationale conferenties van decanen van Business Colleges uit meer dan zestig landen, gehouden in 2008 in Parijs, Frankrijk en in 2009 in Kaapstad, Zuid-Afrika, IoBM 2 Palms bekroond als een van de twee beste Business Schools in Pakistan. Het instituut is een actief lid van de International Association of Universities (IAU), International Association of University Presidents (IAUP), Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of Commonwealth Universities (ACU) en is ook geassocieerd met verschillende andere internationale academische organisaties.

 

IoBM heeft banden en verdiende geloofwaardigheid met gerenommeerde buitenlandse business schools en toonaangevende internationale instituten, verenigingen en organisaties met betrekking tot het delen en bijdragen van ideeën en inzichten in het bedrijfsleven onderwijs en onderzoek.

 

De programma’s die wij aanbieden omvatten executive MBA en MBA (avond) in diverse gebieden, gehouden in het weekend met speciale nadruk op de behoeften van drukke kaderleden en degenen die, na het beëindigen van een carrière, willen gaan voor een nieuwe. IoBM biedt programma’s aan in Gezondheids- en Ziekenhuismanagement, Financiën & Risicomanagement, Industrieel Management, Telecommunicatiemanagement, Milieu & Energiemanagement, Onderwijsmanagement, Organisatiepsychologie, Economie en vele andere disciplines. IoBM faculteiten blinken uit in hun respectieve vakgebieden. Zij geven hun expertise op het gebied van onderzoek en wetenschap door aan studenten, zodat zij een beter inzicht krijgen in hun respectieve vakgebieden.

 

Speciale Campus Tour

Campus op een rondleiding ontworpen voor toekomstige graduate en professionele studenten. U zult zien hoe onze universiteit als, faciliteiten, studenten en het leven in deze universiteit. Maak kennis met onze afgestudeerde toelatingen vertegenwoordiger om meer te leren over onze graduate programma’s en beslissen wat het beste is voor jou.

 

Afstuderen

Campus op een tour ontworpen voor toekomstige afgestudeerde en professionele studenten. U zult zien hoe onze universiteit als, faciliteiten, studenten en het leven in deze universiteit. Ontmoet onze afgestudeerde toelatingsvertegenwoordiger om meer te leren over onze graduate programma’s en beslissen wat het het beste voor je.

 

Krachtige Alumni

Campus op een rondleiding ontworpen voor toekomstige afgestudeerde en professionele studenten. U zult zien hoe onze universiteit als, faciliteiten, studenten en het leven in deze universiteit. Ontmoet onze afgestudeerde toelatingsvertegenwoordiger om meer te leren over onze graduate programma’s en beslissen wat het beste is voor jou.

Onze visie

Het Institute of Business Management wil een van de toonaangevende instellingen zijn, nationaal en internationaal, voor leren, onderzoek, innovatie en het toevoegen van waarde aan de samenleving.

 

Onze Missie

Het Institute of Business Management (IoBM) zet zich in om tegemoet te komen aan de eisen van de zich ontwikkelende uitdagingen van leren en onderwijzen door het mogelijk maken en benutten van technologie in het nastreven van wetenschap. Er wordt zowel inzichtelijk als relevant onderzoek verricht dat economische en maatschappelijke impact creëert. 

 

IoBM stimuleert een innovatieve mentaliteit door een ondersteunende omgeving te bieden die ondernemerschap en intrapreneurship stimuleert. IoBM wil het vermogen van kritisch denken bevorderen door ervaringsleren, onderzoekend leren en casusonderwijs in verschillende dimensies. Om zich voor te bereiden op de uitdagingen van inclusieve groei en duurzaamheid, pleit het voor de ontwikkeling van toekomstige leiders om de economische uitdagingen aan te gaan die voortkomen uit de evoluerende lokale en mondiale paradigma’s. 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/