Bcentral
Image default
Bedrijven

Investeren in een belangrijke auto

Overweeg ook om te investeren in een paar essentiële auto’s, vooral als u van plan bent om op lange termijn of met uw kinderen de weg op te gaan. En vergeet niet de kleine maar handige gadgets die u kunt gebruiken in een auto, zoals telefoon- of bekerhouders, een GPS of zonnekleppen. Dit alles maakt uw roadtrip net dat beetje leuker!

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Het goede is dat investeren in dit soort uitrusting niet altijd duur hoeft te zijn, en Amazon’s promo- en kortingscodes kunnen u helpen om een nog betere deal te krijgen. Zoals u misschien weet, Amazon heeft een enorme selectie van auto-apparatuur, en hun prijzen zijn zeer redelijk. Met sommige van deze codes, gaat u zeker minder uitgeven aan alles wat u nodig zou kunnen hebben. Voorbereiden van een road trip kan een beetje goedkoper zijn!

Zo veel mensen vliegen tegenwoordig overal naartoe dat je misschien denkt dat de klassieke Amerikaanse roadtrip tot het verleden behoort. Dit is eigenlijk niet het geval. Hoewel het lijkt erop dat de On the Road ervaring van het krijgen van een auto en gewoon gaan in het belang van het gaan is in verval, de statistieken (en het aantal auto’s om je heen) bewijzen dat meer Amerikanen dan ooit op de weg voor vakanties en familie bezoeken, maar blijkbaar voor meer frequente maar kortere reizen. En eerlijk gezegd, met de luchtvaartmaatschappij klantenservice ontegenzeggelijk in verval, veel Amerikanen liever rijden dan vliegen.

Afgezien van de statistieken, er is geen ontkennen dat de verleiding van de weg is onmiskenbaar en waarschijnlijk eeuwig; het lijkt bijna ingebed in onze eigenlijke make-up. Er is een rijkdom aan het doorkruisen van het land een centimeter in een tijd die afwezig is in de ervaring van het klimmen in een metalen bus en het klimmen op uw bestemming. Om het meeste uit uw ervaring te halen, mag u deze tips voor een road trip niet missen.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Ga je gang, laat de servetten en gomverpakkingen onder je stoel liggen. Laat de bonnetjes van je laatste zakelijke rit achter in het handschoenenkastje. Maak je niet druk om de hondenharen in het achterbed…. maar het zal je spijten. Een paar dagen na je reis, wanneer de oude kauwgomverpakkingen worden aangevuld met nieuwe fastfoodverpakkingen, wanneer het handschoenenkastje vol begint te lopen met hotelreçu’s en lokale kaarten, wanneer het hondenhaar aan je bagage en je spullen begint te kleven, zal je de dag waarop je er niet in geslaagd bent om de Shop-Vac eruit te trekken vervelend vinden.

Als uw reis vordert, neem de tijd om de tijd om uw auto te zuiveren van ongewenste flotsam en jetsam om de paar dagen. Zelfs als je wat chaos kunt verdragen (zoals ik dat kan), zal de verzamelde rommel en kleine vuiligheid je gek beginnen te maken in de nabije omgeving die een roadtrip definiëren.

Ongeveer een week voor je vertrekt voor een lange reis, laat je je monteur je auto controleren op het vloeistofniveau, de remmen, de banden en alles wat problemen kan veroorzaken. Zorg ervoor dat uw reservewiel volledig opgepompt is en dat u startkabels en extra ruitenwisservloeistof bij de hand hebt.

Vertragingen zijn het enige waar u op kunt rekenen bij het rijden van grote afstanden. Toegegeven, het archetypische “BRIDGE OUT”-teken is tegenwoordig een zeldzaam verschijnsel, maar de knipperende “Road Work Ahead, Merge to One Lane” boodschap is dat niet. Je hoeft niet veel Chevy Chase films gezien te hebben om te weten dat het niet altijd op jouw manier zal gaan. Als u uw roadtrip te lang inplannen, bent u bijna zeker te vinden jezelf slogging de laatste paar mijl lang nadat u had bedoeld om te slapen, proberen te annuleren van een hotelreservering, zodat u kunt betalen voor een andere goed kort van uw oorspronkelijk geplande bestemming.

Aan de andere kant is het hebben van geen enkel plan alleen aanbevolen voor de moeilijkste zielen. Op een reis door New England een paar jaar geleden, ons plan was gewoon aan de kant te zetten toen we moe werden om te crashen in een hotel; na het nemen van drie uitgangen zonder succes, stopten we eindelijk op een plaats waar de receptioniste vroeg: “Blijf je de hele nacht? Ugh.

Tenzij je een specifieke bestemming en een strikt schema hebt, heeft het weinig zin om de weg op te gaan om het land te zien als je niet wat tijd op de secundaire wegen doorbrengt. Echter, sommige “blauwe snelwegen” (zoals bepaalde secundaire wegen werden genoemd in het populaire boek van William Least Heat-Moon) zijn niet veel meer dan eindeloze strip malls.

De meeste Amerikaanse wegenkaarten hebben een indicatie of een “back road” een interessante weg is; de kaart die ik het meest gebruik heeft kleine rode stippen langs die wegen die ik als schilderachtige route aanbeveel. Ik heb deze aanbevelingen redelijk betrouwbaar gevonden; de meeste hebben minstens een paar kilometer interessant lokaal landschap, bieden rij-ervaringen variërend van een zwervend bucolisch gevoel tot werkelijk verbluffende uitzichten op America the Beautiful, en betalen zich ruimschoots uit voor diegenen met de tijd, het geduld en de neiging om een beetje te dwalen. Roadtrippers.com, dat is zowel een website en een mobiele app (iOS Android), kan u ook helpen bij het vinden van dergelijke mooie schijven.

Toen ik een jong geitje was, nam mijn familie een reis onderaan de Kust van het Oosten door binnenland te snijden om de Aandrijving van de Horizon te nemen. De Aandrijving van de Skyline is zeker mooi en nu en dan visueel overweldigend, maar na een paar officià “le overziet en een intensifiërende periode van autoziekte op de kronkelende wegen, waren de jonge geitjes in de auto bereid om neer van de heuvels te komen. Het was ook fantastically langzaam het gaan; gemiddelde.

https://www.car-bags.com