Bcentral
Image default
Groothandel

Hier koopt u de beste kwaliteit media-fles op de markt

Wanneer u een media-fles moet aanschaffen, dient deze in veel gevallen aan veel eisen te voldoen. De media-fles, ook wel PET pharma bottle genoemd, zijn beschikbaar in een heleboel stijlen en maten en het kan soms moeilijk zijn om een keuze te maken. Bij PET Power, dé specialist op dit gebied, helpt het team u graag verder van ontwerp tot productie. Het standaardassortiment begint bij een PET-fles van 10 milliliter. De flessen gaan tot een inhoud van 1,1 liter. Alle flessen worden geproduceerd in een innovatieve productieruimte waar het besmettingsniveau gecontroleerd wordt. Indien u dit wenst, kunnen de flessen nog doorgestraald worden met gammastralen. Het steriliteitsniveau van 10⁶ wordt altijd behaald. Dit komt overeen met de gestelde eisen van de pharmacopoeia.

Een PET-fles voor iedere branche

Naast de media-fles voor de medische branche koopt u bij dit bedrijf ook de ideale PET-fles voor bijvoorbeeld producten in persoonlijke hygiëne of voedingsmiddelen. In alle gevallen is het erg belangrijk dat uw gewenste PET-fles veilig, maar ook stijlvol is. U wilt een hoge kwaliteit uitstralen en u wilt ervoor zorgen dat mensen makkelijk naar uw product grijpen in het winkelschap. Hoe complex het ook is om te voldoen aan alle strenge eisen van een optimale verpakking, PET Power voldoet hier bij iedere PET-fles steeds weer aan. Heeft u bijzondere verzoeken? Het team bij dit bedrijf gaat graag de uitdaging aan!

Ontdek de gemakkelijke configurator

Via de website van PET Power kunt u middels een configurator uw ideale PET-fles of media-fles samenstellen. Selecteer eenvoudig de specificaties van uw fles en ook de dop. Alle geschikte flessen komen dan vanzelf naar voren. Houd er rekening mee dat dit bedrijf alleen grotere hoeveelheden maakt per pallet. Mocht u nog vragen hebben, dan neemt u gerust contact op. U vindt de contactgegevens op de overzichtelijke website! Het team helpt u zo spoedig mogelijk verder.