Bcentral
Image default
Bedrijven

Er staat een prachtige bedrijfsruimte te huur in Zevenaar

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar heeft u vast een aantal eisen waaraan deze ruimte dient te voldoen. Een voorbeeld hiervan is de bereikbaarheid van het kantoor. De kans is aanwezig dat u graag met de trein reist, dan wilt u het liefst dat uw kantoor niet te ver van een station vandaan ligt. U kunt uiteraard ook liever met de auto naar uw werkplek reizen. Het is in dat geval van belang dat u voldoende parkeerruimte heeft, zodat u uw auto kan parkeren. Naast de bereikbaarheid van het kantoor, hecht u wellicht ook waarde aan de faciliteiten die aanwezig zijn in de bedrijfsruimte. De aanwezigheid van bijvoorbeeld een printer, vergaderruimte en beamer stellen u namelijk in staat om te focussen op uw corebusiness, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over deze belangrijke bijzaken. De bedrijfsruimte die OC de Pelikaan te huur aanbiedt in Zevenaar voldoet aan al deze eisen.

Huur de ideale bedrijfsruimte

De ruimte van OC de Pelikaan voldoet aan alle wensen die u mogelijk heeft. Zij zijn namelijk gevestigd op het industrieterrein Zuidspoor, recht tegenover het station in Zevenaar. De bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar is dus ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast biedt een industrieterrein erg veel ruimte, waardoor u ook profiteert van voldoende parkeerruimte. U weet dus zeker dat u iedere dag kunt parkeren nabij de bedrijfsruimte. Daarnaast is er genoeg parkeerruimte om gasten te kunnen ontvangen. De bereikbaarheid is niet het enige voordeel van deze bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar. Er zijn namelijk ook diverse faciliteiten aanwezig, die altijd klaar zijn voor gebruik.

Plan een bezichtiging

Bent u geïnteresseerd in de bedrijfsruimte van OC de Pelikaan in Zevenaar? U huurt al een gedeelde bedrijfsruimte voor maar €250,- per maand. Neem nu contact op met deze specialist en plan een bezichtiging. U ontdekt op die manier zelf de prettige werksfeer die hier heerst.

https://www.ocdepelikaan.nl/