Bcentral
Image default
Bedrijven

Goedkoop uw huis verkopen aan uw kinderen, mag dat?

Mag u uw huis goedkoop verkopen

Bent u benieuwd of het mogelijk is om uw huis goedkoop te verkopen? Dit is een vraag die veel mensen stellen, omdat ze bijvoorbeeld hun woning goedkoop willen verkopen aan hun kinderen. Dit is iets wat wettelijk eigenlijk niet mag. De belastingdienst houd woning verkopen goed in de gaten. Wanneer er dus een woning voor een opvallende lage prijs wordt verkocht, roept dit vraagtekens op. Wanneer dit gebeurt kan de belastingdienst onderzoek gaan doen naar de verkochte woning. Een makkelijkere manier is daarom om uw woning te verkopen aan een vastgoedmakelaar als Sons Real Estate. Wij bieden u het maximale bedrag voor uw woning. Op deze manier kunt u de opbrengst van de woning vastzetten en schenken aan uw kind(eren).

 

Huis kopen van ouders, is dit slim?

Het overkopen van de woning van uw ouders kan een goed idee zijn. U kunt het namelijk ook weer terug verhuren aan uw ouders. Op deze manier kunnen uw ouders een goed pensioen opbouwen, doordat de verkoop flink wat kan opleveren. Ook hoeft u zo later minder erfbelasting te betalen omdat de erfenis al voor een deel geregeld is. Echter zitten er ook nadelen aan. Zo kan niet geprofiteerd worden van hypotheekrenteaftrek en kan er ook druk op de relatie komen staan waardoor onenigheid kan ontstaan.

 

Zorgeloos huis verkopen

Om onenigheid te voorkomen en geen risico’s te lopen, is een goede mogelijkheid voor u om uw woning aan Sons Real Estate te verkopen. Wij bieden u het maximale bedrag voor uw woning, zodat u dit kunt vastzetten en later kan schenken aan uw kinderen. Wanneer u uw woning aan ons verkoopt zit u niet vast aan een langdurig verkooptraject. Tevens bieden wij u de zekerheid dat uw woning verkocht is.

http://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/