Bcentral
Image default
Bedrijven

Een grofvuil container huren in Zoetermeer

Ben je van plan om binnenkort te gaan verbouwen of ga je ergens eens goed opruimen? Dan moet je waarschijnlijk je afval ergens kwijt. Je kunt je afval ook in de normale container gooien, maar deze is zo vol. Helaas wordt deze container niet zo vaak opgehaald. Je kunt er ook voor kiezen om naar het stort te rijden. Je moet wel vaker rijden als je gaat verbouwen en al helemaal als je eens goed gaat opruimen. Heb je geen zin om steeds naar het stort te rijden en zoek je een andere oplossing? Dan kun je altijd nog een grofvuil container huren. Hier past al jouw afval in zodat je zorgeloos kunt verbouwen of opruimen.

Grofvuil container

Voor grofvuil in Zoetermeer huur je dus gemakkelijk een grofvuil container. Dit is een goedkope manier van afval afvoeren. Wanneer je ervoor kiest om voor je grofvuil in Zoetermeer een container te huren is deze te krijgen in verschillende formaten. Zo is de container te krijgen in 3 m3, maar ook in 6 m3 of 10 m3. Je hebt zelfs een gesloten 10 m3 grofvuil container. De prijs voor ieder formaat is anders.

Prijzen

Wanneer je kiest voor een grofvuil container van 3 m3 dan kost deze €230,- zonder de BTW. Voor een container van 6 m3 betaal je €317,50 zonder de BTW. Voor de 10 m3 betaal je €410,- zonder de BTW en voor de 10 m3 gesloten container betaal je €420,- zonder de BTW. Hou er rekening mee dat de BTW er nog bijkomt wanneer je voor je grofvuil in Zoetermeer daadwerkelijk een container huurt.

Afvoeren

In een grofvuil container mag niet al het afval wat je hebt. Zo mag er in een grofvuil container bijvoorbeeld geen koelkast en ook geen vriezers. Autobanden, vetresten, spuitbussen, verfblikken en ander chemisch afval zijn ook verboden. Wat mag er dan wel? Je mag wel meubels, raambekleding, sanitair, fietsen en tuinmeubels in de container doen. Ook mag je puin, tegels, hout, metalen, kunststof en sloophout erin doen. Wil je een matras erin kwijt? Dat kan ook, maar dan geldt er wel een toeslag. De toeslag voor een matras is €50,- exclusief BTW.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-zoetermeer/