Bcentral
Image default
Bedrijven

Visgraatpatroon voor je vloer

Een visgraatpatroon is een klassiek ontwerp dat al eeuwenlang in alles wordt gebruikt, van stoffen tot vloeren. Dit klassieke motief wordt vaak gebruikt op muren en vloeren in huizen om elke grauwe kamer op te fleuren. Bekijk wat deze bouwmaterialen zijn als u meer wilt weten over het visgraat tegel ontwerp. Het resulterende patroon wordt visgraat genoemd omdat het lijkt op het skelet en de botten van een haring vis. Vloeren met visgraatpatroon hebben een tijdloze aantrekkingskracht die niet te trendy of verouderd is. De algehele glans en nerfstructuur van het hout geven het een meer verfijnde uitstraling. Ze zorgen ook voor drama en flair met behoud van realisme. Ze zijn ook geweldig om retro-stijl of strakke ruimtes op te fleuren. Visgraat vloeren zijn bestand tegen de tand des tijds vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur. Hardhout kan ervoor zorgen dat uw eigendom er tijdloos uitziet. Een visgraatpatroon verbetert de structurele stabiliteit en absorbeert compressie, wat resulteert in een duurzame vloer.

Een gemakkelijke manier om een ​​natuurlijke uitstraling in een vloer te krijgen

Visgraat laminaat kan op elke vlakke en droge ondergrond worden gelegd. De fundamentele procedures voor het installeren van een visgraatpatroon op uw muur of vloer zijn eenvoudig. Trek in beide richtingen een rechte lijn door het midden van de ruimte. De lijnen moeten loodrecht op elkaar staan ​​en elkaar kruisen in het midden van uw vloer of muur. Door vanuit het midden te beginnen en naar buiten toe te werken, blijft het patroon recht. Dit is niet mogelijk als u aan een muur installeert. Je moet onderaan beginnen. Plaats uw eerste tegel in een hoek van 45 graden vanaf de middellijn. Wijst in de richting waarin u het patroon wilt laten reizen. Installeer de tweede tegel in een hoek van 90 graden ten opzichte van het uiteinde van de eerste tegel. Ga door met het plaatsen van tegels zonder lijm te gebruiken om de eerste rij te maken totdat u een muur bereikt. Hiermee kunt u wijzigingen aanbrengen als het patroon niet gecentreerd of recht lijkt te zijn voordat u het permanent installeert. Keer terug naar het midden en blijf naar buiten liggen totdat het hele oppervlak bedekt is.

Installatietips voor visgraat

Visgraat tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar houd rekening met het volgende bij het kiezen van de juiste. Het geometrische patroon effect gaat verloren als de tegels te groot zijn. Voeg Voegen kunnen storend zijn als de tegels te klein zijn. Kies brede planken voor een modernere stijl. Gebruik ten minste twee hardhoutsoorten om het kleurcontrast te verbeteren en houtnerven voor een moderner effect.