Bcentral
Image default
Winkelen

Zo gebruik je een guirlande met verlichting voor je kerstdecoratie!

Een guirlande met verlichting is een decoratieve manier om kleur en leven toe te voegen aan elke kamer. Dit is de perfecte kerstdecoratie! Je kunt deze ophangen in deuropeningen, over gevels, op tafels of waar dan ook. Hiermee zul je zeker een kerstsfeer creëren. Een guirlande met verlichting is een geweldige manier om je huis te decoreren voor de feestdagen.

Hang een slinger rond ramen, raamkozijnen of spiegels

Je kunt deze slingers gebruiken om je huis te versieren. Je kunt ze eenvoudig rond ramen, of spiegels hangen. Dit geeft je een unieke kans om een kerstsfeer te creëren. Wil je bijvoorbeeld een slinger aan het plafond hangen? Dan bevestig je eenvoudig haken aan het plafond en knoop je ze samen met een touwtje. Op deze manier vormen ze een boog van de ene kant van de kamer naar de andere. Ben je op zoek naar iets creatiefs? Probeer dan twee kleuren te gebruiken in plaats van slechts één.

Hang een slinger om een ​​mantel

Mantels en openhaarden zijn de blikvangers van de meeste kamers. Dit is het perfecte moment om ze te versieren met feestelijke kerstverlichting! Een slinger met verlichting is een uitstekende keuze voor mantels omdat het zowel kleur als sfeer toevoegt aan de kamer. Je kunt lichtslingers ook gebruiken om zuilen en deuren te versieren. De keuze is aan jou!

Hang een slinger aan palen of leuningen

Heb je een grote tuin? Gebruik dan lampen en lichtslingers om palen of leuningen te versieren. Je kunt bijvoorbeeld LED lampen op batterijen gebruiken. Zorg ervoor dat ze aan de bovenkant een kleine haak hebben. Op deze manier kun je ze stevig vastmaken. Ben je op zoek naar iets extra’s? Gebruik dan verschillende kleuren linten. Wikkel vervolgens de uiteinden van elk lint in een decoratieve strik of bind ze samen in de vorm van een bloem. Wees gewoon een beetje creatief!

Hang een slinger bij je buitenhaard

Ben je op zoek naar manieren om je buitenhaard te decoreren met lampjes en lichtslingers? Nou, we hebben precies wat je nodig hebt! De eerste stap is om een ​​boomtak te vinden die een mooie vorm heeft en die niet te groot of te klein is. Bevestig de lampjes langs de tak en wikkel ze vervolgens om je open haard. Je kan deze methode ook gebruiken met andere delen van je tuin, zoals bomen, struiken of zelfs hekken.

Hang een slinger aan de deur

Je hoeft geen geld uit te geven aan een mooie nieuwe voordeur om je huis er feestelijk uit te laten zien voor de kerstdagen. Gebruik gewoon een slinger! Gebruik lampen om een ​​krans te maken. Je kunt ze vervolgens over de deur hangen. Daarnaast kun je ze gebruiken om een ​​welkomst bord of deurbelset te maken. Binnen de kortste keren ben je klaar om gasten te ontvangen!

Hang een slinger aan zuilen

Je kan ook lampen en slingers gebruiken om zuilen te versieren. Als je bijvoorbeeld een boog in je tuin hebt, wikkel dan de onderste helften ervan in met lampen en een guirlande voor een geweldige look. Een andere optie is om de bovenste helften van de pilaren in te wikkelen met lichtslingers. Hiermee kun je een warme kerstsfeer creëren in elke ruimte van je huis. Deze zijn ook perfect met nieuwjaar, als je met vrienden en familie in de achtertuin naar het vuurwerk aan het kijken bent!

Hang kransen met licht over ramen

Kransen zijn een van de meest betaalbare en gemakkelijk manieren om de kerstsfeer in huis te halen. Je kunt ze decoreren met licht en eenvoudig ophangen. Ze kunnen gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals dennenappels, dennennaalden of zelfs gedroogde bloemen. Je kunt ze binnen of buiten je huis ophangen. De keuze is aan jou!

Kies een andere lichtslinger

Kies een andere slinger. Slingers zijn vaak versierd met kerstversieringen, maar ze kunnen ook gemaakt worden van allerlei materialen en in allerlei kleuren. Als je wat kleur en textuur wilt toevoegen aan je schoorsteenmantel of open haard, zoek dan naar een slinger gemaakt van touw in plaats van lint. Voor hetzelfde effect en een rustige sfeer kan je voor leren strips gaan. 

Vind de juiste afmetingen en schaal

Decoreren met slingers kan een geweldige manier zijn om een kerstsfeer te creëren. Je moet niet alleen rekening houden met de stijl van de decoratie, maar ook hoe groot deze is. Als je een grote kamer of brede ramen hebt, zal een extra grote slinger er geschikter uitzien dan wanneer je met iets kleins en gezelligs werkt. Je zult ook willen nadenken over je budget. Als je dit jaar niet veel geld wilt uitgeven aan je decoraties, blijf dan bij slingers met lichtjes.

Mix texturen in één slinger

Probeer natuurlijke materialen zoals dennenappels, bessen en twijgen te gebruiken. Je kunt deze combineren met kunstmatige materialen zoals glazen ornamenten en lint. Er kunnen verschillende soorten materiaal worden gebruikt om een ​​unieke look en feel te creëren. We zeggen het nogmaals, wees creatief!

Profiteer van lichtjes en twinkeling

Er zijn verschillende manieren om licht en twinkeling te gebruiken. Een van de makkelijkste manieren is om ze in slingers te gebruiken. Je kunt ze ook gebruiken in kransen en tafeldecoraties. Je kunt ze zelfs als tafelversiering gebruiken. Plaats ze op een kandelaar of ander object dat je voor je tafelversiering gaat gebruiken. Ideaal!