Bcentral
Image default
Bedrijven

Wilt u beter functioneren in teamverband?

Uiteraard is werken in teamverband in een bedrijf niet altijd even makkelijk, het zou kunnen zijn dat u namelijk in een conflict komt met een collega, of dat u niet erg goed door een deur kan met uw baas. Wellicht vraagt u zich dan ook Misschien wel af, wat moet ik dan doen? U zou met deze situaties van conflicten kunnen gaan naar een medewerker in de human ressources van uw bedrijf. Maar Natuurlijk heeft niet ieder bedrijf iemand in deze functie. Het is ook een mogelijkheid om zelf deze situatie aan te pakken, juist door middel van trainingen in communicatie. Door middel van trainingen en cursussen die geleverd worden van websites zoals www.vinetraining.nl kunt u sterker worden in communicatie.

 

Wat is een vinetraining nou eigenlijk?

Vine training van www.vinetraining.nl staat voor verbindende communicatie. Met behulp van de communicatietechnieken die u In de cursus leert kun je dus gebruik maken van praat patronen en klant aanpak waardoor u bijvoorbeeld met gebruik van geweldloze communicatie, argumenten en conflicten relatief snel kunt beëindigen. Uiteraard werken deze technieken beter dan als u gebruik maakt van normale conflictcommunicatie. Het belangrijkste van deze cursus is dan ook dat u ervaring krijgt In het kalm te houden met betrekking tot conflicten. Met behulp van deze cursus kunt u zelf dan ook beter omgaan met uw emoties en tevens ook de emoties van anderen. In conflicten op de werkvloer zijn deze namelijk net zo belangrijk.

Past dit in uw onderneming?

Als u namelijk In het bezit bent van een relatief groot bedrijf, dan is het zeker van belang dat u mensen heeft die gespecialiseerd zijn in het oplossen van conflicten. Als u zelf werkzaam bent in het bedrijf waar niet heel veel personeel aanwezig is, is het misschien minder van toepassing om dit uit te kunnen voeren. Hoewel het uiteraard toch handig zou kunnen zijn.

https://vinetraining.nl/