Bcentral
Image default
Bedrijven

Welke soorten kalenders kunt u inzetten als promotiemateriaal?

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is het leuk om zo nu en dan nieuw promotiemateriaal te maken. Dit is niet alleen leuk om aan uw klanten te geven, maar ook uw eigen personeel zal er erg blij mee zijn. Veelvoorkomende promotiematerialen zijn bijvoorbeeld: pennen, stickers en shirts. Maar, wist u dat het ook mogelijk is om een gepersonaliseerde kalender te maken en deze als promotiemateriaal te gebruiken? Er zijn verschillende soorten kalenders die u kunt personaliseren. Door kalenders als promotiemateriaal te gebruiken, zorgt u voor zowel blije klanten als werknemers!

Maadkalenders drukken

Maandkalenders zijn de populairste kalenders. Particulieren gebruiken dit soort kalenders meestal als verjaardagskalenders en uw medewerkers kunnen deze kalenders goed gebruiken om per maand te noteren welke afspraken er zijn. U kunt een maandkalender personaliseren door bijvoorbeeld op de onderkant het logo van het bedrijf erop te laten drukken en aan de bovenkant een foto te plaatsen die goed past bij het thema van de maand. Als u de kalender als relatiegeschenk wilt geven, dan is het misschien leuk om foto’s van uw medewerkers op de pagina’s af te laten drukken. Maandkalenders drukken voor uw medewerkers en uw klanten kan vaak vrij voordelig wanneer u gebruikmaakt van bulkkortingen.

kalender

Jaarkalender

Een jaarkalender geeft een jaar in een handig overzicht weer. Deze kalender is vooral handig wanneer iemand een duidelijk beeld wil over de gebeurtenissen die op jaarbasis hebben plaatsgevonden of nog gaan plaatsvinden. Ook dit is een hele handige kalender die goed te personaliseren is. Deze kalender bestaat vaak maar uit een pagina, en u kunt dan op deze pagina creatief te werk gaan wanneer u deze gaat personaliseren. Misschien is het een leuk idee om er een fotocollage op af te laten drukken?

Staande kalenders

Staande kalenders zijn vooral populair bij mensen die op kantoor werken. Hoe handig is het om een kalender paraat te hebben staan op het bureau? Een staande kalender biedt vaak voldoende ruimte om alle afspraken van de dag erop te noteren. Uw werknemers vinden het vast handig als ze een staande kalender van u cadeau krijgen. Het is misschien wat lastig om elke pagina van de kalender te voorzien van een persoonlijke foto, maar vaak is het bedrukken van de pagina’s met het bedrijfslogo al voldoende. Zo’n staande kalender is dan ook een populair relatiegeschenk.

Autokalender

Tegenwoordig wordt er ook heel wat gereisd tijdens het werken. Voor sommige beroepen is het nodig dat er vanuit de auto wordt gebeld of dat de agenda wordt bekeken. Om de afspraken paraat te hebben, kan een autokalender een oplossing bieden. Deze kalender is vrij compact en makkelijk te bevestigen in de auto. Het is leuk om deze kalender van het bedrijfslogo te voorzien. 

Een fotokalender

Als u echt een persoonlijke kalender cadeau wilt geven, dan is een fotokalender de beste optie. Deze kalender is vaak makkelijk aan de wand te hangen en biedt voldoende ruimte om er foto’s op te drukken. Zo’n leuke kalender hebben uw medewerkers nog nooit gezien.

Bekijk welke mogelijkheden uw bedrijf heeft om vanaf nu promotie te maken met gepersonaliseerde kalenders!

https://www.kalendersbestellen.nl/