Bcentral
Image default
Kinderen

Wat te doen op een babyshower

Bij een babyshower draait het allemaal om het vieren van de aanstaande komst van de baby en het verwennen van de aanstaande moeder. Hier zijn enkele leuke activiteiten die je kunt organiseren:

  1. Cadeautjes uitpakken: Een klassieke activiteit waarbij de aanstaande moeder cadeautjes ontvangt voor de baby. Gasten kunnen cadeautjes geven die handig zijn voor de baby, zoals kleding, luiers, speelgoed, enzovoort.

  2. Spelletjes spelen: Zoals ik eerder noemde, kunnen spelletjes zoals babyvoedselproeverij, luierquiz, babybingo en voorspellingskaarten de sfeer levendig maken en voor veel plezier zorgen.

  3. DIY-activiteiten: Organiseer een knutseltafel waar gasten babygerelateerde knutselprojecten kunnen maken, zoals het versieren van babyrompers, het maken van wenskaarten voor de baby of het schilderen van luiertaarten.

  4. Babyfoto’s delen: Vraag gasten om babyfoto’s van zichzelf mee te nemen en laat de aanstaande moeder raden wie wie is. Dit kan voor leuke gesprekken en herinneringen zorgen.

  5. Advies delen: Laat gasten advies en tips opschrijven voor de aanstaande moeder. Dit kunnen tips zijn over het ouderschap, het verzorgen van een baby, of gewoon woorden van aanmoediging en steun.

  6. Verwennerij voor de aanstaande moeder: Organiseer een verwenhoekje waar de aanstaande moeder kan genieten van een manicure, pedicure, massage of andere ontspannende activiteiten.

  7. Fotomomenten: Zorg voor een fotobooth met leuke babyprops waar gasten grappige foto’s kunnen maken om de dag te herdenken.

  8. Eten en drinken: Vergeet niet om lekker eten en drinken te serveren, zoals hapjes, gebak, en misschien zelfs een mocktailbar voor de aanstaande moeder.

  9. Raden: Zorg met behulp van leuke babyshower invulkaarten dat je voorspellingen over de baby kan invullen die de aanstaande moeder later met veel gelach en plezier kan terug lezen.

Door een mix van deze activiteiten te organiseren, zorg je ervoor dat de babyshower leuk en onvergetelijk wordt voor zowel de aanstaande moeder als de gasten. Zorg er dus voor om zoveel mogelijk leuke babyshower spelletjes te organiseren

https://babyshowersss.nl