Bcentral
Image default
Kinderen

Hoe hang jij je handdoeken op in de keuken?

Hoe heb jij je handdoek en theedoek hangen? Heb jij ze netjes aan een handdoekhaakje en theedoekhaakje hangen of heb je ze flodderend over een kastdeurtje heen hangen? Een handdoek en theedoek in de keuken is eigenlijk onmisbaar. Maak er daarom een klein feestje van en zorg ervoor dat je er leuke kapstokhaken voor koopt. Dan hangen je handdoek en theedoek voortaan altijd netjes op z’n plek en bovendien creëer je dan toch weer even een extra uitstraling met die haakjes. Er is namelijk tegenwoordig zoveel leuks te koop, dat het bijna nog moeilijk wordt om een juiste keuze te kunnen maken.

Kapstokhaakjes in de vorm van cactussen

Niet duur en wel heel leuk zijn de kapstokhaakjes in de vorm van cactussen. Vind je deze haakjes te frigiel en zoek je iets stevigers dan zijn er ook hele mooie metallic of rvs wandhaken te koop. Voordeel hiervan is dat je ze met een schroefje op kunt hangen. Ze blijven dus altijd hangen, ook als je er een hele zware handdoek aan zult hangen. Maak je ook gebruik van pannenlappen? Dan zou je, als de ruimte het toe laat, er eventueel nog een kapstokhaakje naast kunnen hangen, waar je dan de pannenlappen aan kunt hangen.

Waar handdoekhaakjes kopen?

De leukste handdoekhaakjes vonden wij bij Kinder-kapstok.com. Die naam doet je wellicht denken dat ze alleen maar kapstokken voor kinderen verkopen, maar dat is dus niet waar want ze hebben een heel groot assortiment met kapstokhaken. Zoveel keuze zelfs, dat je er een beetje hebberig van wordt. Benieuwd of de betreffende kapstokhaken ook interessant voor jouw keuken kunnen zijn? Neem dan gerust eens een kijkje. Kijken staat immers vrij. Verder vind je er ook leuke kapstokken voor je hal, voor in de badkamer en kinderkamer.

https://www.kinder-kapstok.com/