Bcentral
Image default
Kinderen

Speeltuin Apeldoorn? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stilzitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het leuk om op zoek te gaan naar de een leuke speeltuin. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben. We hebben een leuke lijst met speeltuinen in Apeldoorn voor u opgesteld. En we hebben nog een handige tip… neem een GPS Kinderhorloge mee.

Speelweide Berg en Bos Apeldoorn

De speelweide Berg en Bos is een prachtige speeltuin in Apeldoorn midden in het bos. Er is een grote waterspeelplaats, veel verschillende toestellen en een hoge klimpiramide. Wat erg leuk is om te doen, is het beklimmen van de uitkijktoren in de speeltuin. Het is een flinke klim, maar dan heeft u ook wat, een prachtig uitzicht over Apeldoorn en de vele bossen.

De Brugkabouter

Het pannenkoekenhuis de Brugkabouter heeft een grote binnen– en buitenspeeltuin. Uw kinderen kunnen binnen met grote legostenen bouwen. In de buitenspeeltuin in Apeldoorn is een groot maisdoolhof en een midgetgolfbaan. Voor de kleinere kinderen organiseren ze ook kabouterspeurtochten. 

Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren is een gezellig en overzichtelijk pretpark in Apeldoorn. Er zijn meer dan 60 attracties en leuke shows om naar te kijken met het hele gezin. Het park richt zich vooral op kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Voor iedereen is er iets te doen in het pretpark. Voor de allerkleinsten is er een kabouterwonderland, een olifantenmolen en ze kunnen Jul’s huisje bekijken.

Speelparadijs Voorst

Bij het Speelparadijs Voorst kunt u twee dingen heel goed met elkaar combineren: de speeltuin en het pannenkoekenhuis. Het pannenkoekenhuis is volledig ingericht in circusstijl.

Tip: neem een GPS kinderhorloge mee

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/