Bcentral
Image default
Kinderen

Nieuw! Originele houten geboortekaartjes

Nieuwe geboortekaartjes van hout

Hoe persoonlijk wil jij het maken met een geboortekaart? Ga je het houden bij een standaard klapkaartje of personaliseer je het kaartje met een foto van je zoon of dochter? Maar wist je dat je ook verder kunt gaan dan dat! De nieuwste trend zijn kaartjes die worden voorzien van een schattig klein houten speelstukje. Dit geeft het kaartje méér dimensie, en het geeft je de kans om iets persoonlijks te delen met familie en vrienden.

De nieuwe trend | Houten geboortekaartjes

Voor een geboortekaartjes dat écht eens anders is dan anders, adviseren wij om een te kiezen voor een houten geboortekaartjes. Deze worden met veel zorg en aandacht bedrukt bieden een heel andere dimensie aan een normaal kaartjes. Het hout dat wordt toegevoegd is van duurzaam hout dat afkomstig is van bossen waar sprake is duurzaam bosbeheer. Het bijgevoegde houten stukje is gegoten in een super leuk motiefje. Bij Kaartcollectie heb je de keuze uit diverse motieven, geschikt voor jongens en meisjes.

Een geboortekaartje met hout staat lekker stoer. Het geeft een schattig geboortekaartje net dat beetje pit dat het nodig heeft en maakt dat je kaartje zowel leuk is voor geboortekaartjes voor jongens als voor geboortekaartjes voor meisjes.

Een keer iets anders? Ga voor een geboortekaartje met hout en foto

Hout en geboortekaartjes is een combinatie die je niet vaak terug ziet. De bekendste combinatie kennen we al wel van de steigerhout geboortekaartjes, waarbij een steigerhout motief wordt gebruikt in combinatie met een leuke dier, voertuig of een voorwerp. Maar het kan ook in de vorm van een envelop of kistje. Steigerhout kaartjes zijn erg populair en zowel geschikt voor de geboorte van een jongen of meisje.

Gepersonaliseerde houten hangertjes

Het is super leuk als je een geboortekaartjes een extra dimensie kunt geven met een gepersonaliseerd houten figuurtje? Als het een jongen is, een stoere auto. En als het een meisje is een mooi lief hartje. De nieuwste houten geboortekaartjes bij Kaartcollectie geven je mogelijkheid zelf te kiezen. Bestel je houten kaartjes in onze webshop en kies zelf het motiefje dat jij leuk vindt. De kaartjes worden blanco geleverd. Dat betekent dat inhoud, tekst en eventueel foto aangeleverd dienen te worden.

Geboortekaartjes met houten vliegtuigje of voetjes

Misschien heb je al stiekem gekeken op onze webshop, maar heb je al onze nieuwe geboortekaartjes gezien met een super leuk houten element? Het element is een motief in de vorm van een bekend jongens of meisjes onderwerp. Zoals een houten hartjes, houten voetjes, een houten vliegtuigje en houten locomotief. Heb je specifieke wensen voor een hout motief in gedachten? Laat het ons weten, dan denken wij graag met je mee in een leuk origineel houten geboortekaartje.

Ook voor trouwkaarten en jubileumkaarten bij het juiste adres

Kaartcollectie biedt naast een groot aanbod geboortekaartjes, ook de meest veelzijde assortiment in trouwkaartjes, jubileumkaartes en zelfs speciale Huwelijksbedankjes. Alles in huis om je bruiloft tot een speciale dag te maken die het hoort te zijn! Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bestel online en profiteer van gratis verzending in Nederland!

https://www.kaartcollectie.nl