Bcentral
Image default
Dienstverlening

Wat is het rendement van een nieuwe zonneboiler?

Verduurzamingsmaatregelen voor je woning is een onderwerp waar je hoe dan ook mee te maken krijgt, tenzij je in een net opgeleverd nieuwbouwhuis woont dat al toekomstproof is gebouwd. Maar in alle andere gevallen moet je nadenken over hoe je je woning energiezuiniger kunt maken en welke maatregelen je gaat nemen om straks geen aardgas meer nodig te hebben. PVT panelen kunnen een goede keuze zijn. Deze panelen wekken niet alleen stroom op uit zonlicht maar isoleren ook warmte. Dat maakt deze PVT panelen een stuk meer effectief dan gewone zonnepanelen. Ze worden geproduceerd door Qsilence, een zusterbedrijf van zonneboiler producent HRSolar.

Waarom kiezen voor een zonneboiler?

Het rendement van een zonneboiler is belangrijk om te weten voordat je besluit om dit apparaat aan te schaffen. Er zijn verschillende typen leverbaar zodat je een boiler kunt kiezen die voldoet aan je wensen. Een gezin heeft nu eenmaal een andere behoefte op dit gebied dan een alleenstaande. Daarom is het belangrijk om bij de aankoop het rendement van de zonneboiler in overweging te nemen en niet alleen te kijken naar de prijs van het apparaat. Je wilt de investering immers terugverdienen en dan is het belangrijk te weten hoeveel je op jaarbasis bespaart omdat je minder betaalt aan het energiebedrijf.

Vraag advies over duurzaam energieverbruik voor uw woning

Ben je benieuwd naar het rendement van een zonneboiler? Of wil je meer informatie over PVT panelen? Neem dan contact op met HRSolar. Zij leveren en plaatsen zowel de zonnepanelen als zonneboilers door heel Nederland. Meer informatie over de producten is ook te vinden op de website. Hier vind je ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of voor het voorleggen van je vragen. In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor subsidie als je besluit om een zonneboiler te laten plaatsen. Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij de gemeente of provincie.