Bcentral
Image default
Zakelijk

Waarom je er verstandig aan doet een auto te leasen als zelfstandig ondernemer

Ten eerste, als je in de rijwereld zit, of het nu gaat om het bezorgen van bestellingen of om rideshare diensten, dan geeft een eigen auto je meer vrijheid en controle over je werktijden. Op die manier kan niemand je vertellen hoe laat je moet beginnen of wanneer je je dag moet eindigen – wat essentieel is voor het beheren van je eigen schema als zelfstandige aannemer.

 

Leasen goedkoper dan kopen?

Bovendien is het leasen van een auto voordeliger dan het kopen ervan. Afhankelijk van de leaseovereenkomst kan leasen je aanzienlijke bedragen besparen in termen van maandelijkse betalingen, vergeleken met wat de financiering van een voertuig je uiteindelijk zou kosten. Om nog maar te zwijgen van de besparing op reparatiekosten, omdat alle onderhoudsbeurten bij de meeste lease-overeenkomsten met korting worden uitgevoerd.

Ten slotte is een auto leasen flexibel; je kunt hem gemakkelijk inruilen voor een ander voertuig als je behoeften veranderen. Als je bijvoorbeeld besluit je bedrijf uit te breiden en grotere vrachtvervoersdiensten gaat aanbieden, dan kun je je huidige auto gewoon inruilen voor iets groters en geschikter. Zo hoef je niet voor altijd aan één auto vast te zitten, je kiest zelf welke je wilt. Je kan makkelijk zoeken naar opties door ‘auto leasen zzp‘ te Googlen.

 

Veel voordelen!

Als het erop aankomt, wegen de voordelen van het leasen van een auto als zelfstandige veel zwaarder dan de mogelijke nadelen – dus zorg ervoor dat je deze optie overweegt wanneer je beslist hoe je het beste je transportbehoeften kunt regelen!

Al met al kan het leasen van een auto als zelfstandig ondernemer een slimme en kosteneffectieve zet zijn die je vrijheid, flexibiliteit en controle over je werktijden geeft. Zie deze optie dus niet over het hoofd bij het maken van je beslissing!  Met de juiste leaseovereenkomst kun je het perfecte voertuig voor je zakelijke behoeften krijgen en toch de financiële kosten laag houden – dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met verkennen!

 

https://www.leaselinq.nl/auto-lease/zzp