Bcentral
Image default
Huishoudelijk

Waar vind je een leuke thermoskan?

Vind jij het ook zo vervelend om telkens weer van je werkplek op te moeten staan om koffie te halen? Nou ik wel. Ben ik net even lekker aan het werk en is mijn kopje koffie al weer op. Ik ben echt het type dat in de ochtend wel een paar bakkies nodig heeft. Maar ik vind het vervelend om telkens weer op te moeten staan, om vervolgens in de keuken tot de conclusie te moeten komen dat alle koffie al weer op is, en ik eerst weer nieuwe moet zetten. Dat is natuurlijk allemaal wel in de baas zijn tijd, maar als je net als ik, bepaalde targets moet halen, ben je zuinig op je tijd.

De thermoskan biedt de oplossing

De oplossing voor mijn probleem is vrij simpel. Met een thermoskan is namelijk het hele probleem opgelost. Nou niet helemaal, want aan zo’n isoleerkan met een inhoud van een halve liter, heb ik niet zo veel. Eentje met een inhoud van twee liter vind ik persoonlijk te groot en zwaar. Dus een 1 liter maatje is precies wat ik nodig heb. Het is namelijk genoeg voor een hele ochtend. Natuurlijk als je die conclusie al voor je zelf hebt vastgesteld is het alleen nog zaak om ergens zo’n warmwaterkan aan te schaffen. Ik wilde eerst lokaal winkelen omdat ik de winkelier uit ons dorp ook de verkoop gun. Maar hij bleek helaas niet heel veel keuze te hebben. Daardoor belandde ik dus toch weer op internet en zag ik op Bol.com een leuke Frusqo thermoskan staan.

 

 

Thermoskannen met de looks

Kijk, dat de thermoskan zijn werk doet, dat die dus mijn koffie warm houdt, dat is zeker van belang. Maar het oog wil ook wat! Dus wil ik absoluut niet met zo’n duf ding aankomen. Die Frusqo thermoskannen zijn alles behalve duf. Neem bijvoorbeeld alleen die kleurtjes al waaruit je kunt kiezen: mintgroen, roze, lichtblauw, mat zwart of donkergrijs… Ik hou ervan! En dan bovenop dat dekseltje, daar zit een leuke goudkleurige pauw. Ik was meteen verkocht en heb er dan ook meteen maar eentje gekocht. De verzending via Bol liep zoals bijna altijd, snel en goed. En de thermoskan is een zeer perfecte aankoop! Een leuke aanblik als ik even in gedachte ben gezonken en de hele ochtend warme koffie voor mij!

 

https://www.presentsathome.nl/