Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Vespa Sprint Notte Custom: Zolang de voorraad strekt!

Voor wie houdt van unieke producten is het van belang om een goede timing te bezitten. Bij speciale edities en maatwerk uitvoeringen van producten zoals scooters kan het namelijk snel lopen. Kijk bijvoorbeeld naar de Vespa Sprint Notte Custom full option. Dit is een uitvoering die compleet anders is dan de rest van het scooter aanbod in de winkels. Waarom moet je direct naar de Fast & Furious scooterzaak rennen of klikken? Dat lees je op deze pagina!

 

De nacht heeft veel te bieden

De nacht is donker en mysterieus. “Notte” is het Italiaanse woord voor “nacht”, de Vespa Sprint Notte Custom is een scooter die compleet in het zwart is uitgevoerd. De overkapping, het zadel en de velgen zijn allemaal voorzien van een mat zwarte laag lak wat een heel bijzonder effect geeft. Je kunt dit zelfs verder customizen met bijvoorbeeld lampen die voorzien zijn van een donker ‘smoke’ effect. Maar ook hier geldt; zolang de voorraad strekt!

 

En als de voorraad op is?

Wanneer je op zoek bent naar een compleet zwarte scooter kom je al snel op de Vespa Sprint Notte Custom uit. Maar het blijft een tijdelijk model, het is dus mogelijk dat je er nét naast grijpt. In dat geval kun je uitwijken naar een standaard Sprint en daar alle donkere accessoires bij bestellen. Je kunt uiteraard ook zelf met een spuitbus lak aan de slag gaan, let daarbij wel op aanpassingen die van invloed kunnen zijn op de garantie. Een ander en ook goedkoper alternatief is om één van de andere scootermerken te kiezen en die op maat samen te stellen. Dan is het weliswaar geen officiële “Notte”, maar je kunt de look wel voor een groot deel zelf samenstellen. Dat kost wat meer moeite dan op de “bestel” knop klikken, het is wel een optie.

 

Vespa slaat een andere weg in

Met deze Vespa Sprint Notte Custom is de beroemde scooter fabrikant uit Italië een andere weg ingeslagen. Het merk stond namelijk juist bekend om de ‘retro’ scooter met veel chroom en het liefst nog in felle kleurtjes. Zo is er een kanarie geel optie, of een tomaten rood kleurtje. Je rijdt een Vespa om gezien te worden, en uiteraard om te genieten van die voortreffelijke wegligging en rij prestaties. Het is daarom heel interessant om te constateren dat ze ook een ‘minimal’ design scooter hebben uitgebracht, al is het dan een tijdelijke editie. Zo bewijzen de ontwerpers dat het design niet afhankelijk is van een strip chroom of een vrolijk kleurtje, ook in mat zwart blijft het model compleet overeind staan tussen al die andere merken en modellen scooters.

 

Meer custom opties

Wil je écht een unieke scooter bestellen? Dan moet je in de Fast & Furious scooterzaak de lijst met extra opties maar eens openklappen. Daarmee kun je een exemplaar samenstellen dat niemand anders heeft. Zo kun je valbeugels zowel in chroom als in zwart bestellen, zelfs de spatbordbeugel is in mat zwart leverbaar. En ja, het kinderzitje is ook in het zwart te bestellen, dus overal is aan gedacht! Hoewel de verlichting met een smoke effect leverbaar is zal deze gewoon net zoveel lichtopbrengst leveren. Daarmee blijft het een veilige scooter voor op de openbare weg.

 

Houd je niet van zwart?

Het is natuurlijk mogelijk dat jij niet zo van een compleet zwarte scooter houdt, daarom verschijnen er ook regelmatig andere custom edities van populaire modellen. Zo kan iedereen rijden op een maatwerk scooter die werkelijk niemand anders heeft. Laat jouw vervoermiddel ook uitstralen wie je bent en waar je voor staat; kies voor een scooter op maat!