Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Gestructureerde gegevens: laat zoekmachines uw inhoud begrijpen

stappenplan automatisering

Om de informatie op de website effectief te indexeren, houden zoekmachines rekening met veel factoren. Daarom hebben ze hier steeds hogere eisen aan gesteld. Het hele doel is echter om voldoende inhoud voor uw website te bieden. Een belangrijk onderdeel is het toevoegen van (correct) gestructureerde data.

Wat zijn gestructureerde gegevens?

Je gebruikt gestructureerde data om zoekmachines of browsers extra informatie te geven over de inhoud van de website. Dit zal Google helpen uw inhoud beter te begrijpen en de informatie beter te indexeren. Daarom zijn gestructureerde gegevens een hulpmiddel dat door zoekmachines wordt gebruikt om de informatie en context op de website gemakkelijker en sneller te schatten om naar gebruikers te zoeken. De resultaten ervan? Je vergroot de kans op een betere ranking in de zoekmachine. Daarom spelen gestructureerde gegevens een belangrijke rol in uw Google ranking score en worden ze zeker aanbevolen aan iedereen die beter wil zoeken in zoekmachines.

Gestructureerde data in de praktijk

Gestructureerde gegevens kunnen informatie op uw website vertalen in informatie van Google en andere zoekmachines. Webontwikkelaars voegen vaak gestructureerde gegevens toe aan de websitecode. Dit zorgt er niet alleen voor dat Google de inhoud op uw website beter begrijpt, maar zorgt er ook voor dat bepaalde informatie aantrekkelijker en vollediger wordt weergegeven. Kijk maar naar de gele commentaarster die in de zoekresultaten verschijnt.

Het belangrijkste is om niet alleen te focussen op gestructureerde data. Dit is slechts een deel van het gehele SEO-optimalisatieproces. De implementatie van alleen microdata kan ingewikkeld en tijdrovend zijn, en zal geen waarde toevoegen aan de bezoekers van uw website. Onze SEO-experts zorgen voor een goede balans tussen content die goed presteert op Google en waarde toevoegt aan Google-gebruikers.

Hulp nodig bij gestructureerde data en SEO?

Is het u opgevallen dat u de technische kennis mist om de gestructureerde gegevens te controleren en toe te voegen aan de website? Of wilt u meer weten over hoe u uw website kunt optimaliseren om hogere scores te krijgen in zoekmachines? Onze SEO-experts helpen je graag verder

https://www.webdeveloper.today/2022/02/finding-duplicate-content-in-your-own.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html