Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Hard aan het werk? Deze kleding heb jij nodig

Als je hard aan het werk bent, is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen die ook nog eens functioneel is. Niemand wil zich beperkt voelen door zijn kleding tijdens het werken. Hieronder hebben we een aantal kledingstukken op een rijtje gezet die je nodig hebt voor een goede werkoutfit om hard in te kunnen werken.

 

Werkbroek 

Een werkbroek is een must-have voor elke harde werker. Deze broeken zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren. Bovendien zijn werkbroeken vaak voorzien van handige zakken en lussen om gereedschap en andere benodigdheden op te bergen.

 

Werkshirt 

Een werkshirt moet ook duurzaam zijn en gemaakt zijn van ademend materiaal, zodat je niet oververhit raakt tijdens het werken. Een shirt met lange mouwen is ideaal voor bescherming tegen de zon en insectenbeten, terwijl een shirt met korte mouwen beter is voor warmere dagen. Vergeet niet om te kiezen voor een shirt met voldoende bewegingsvrijheid, zodat je niet beperkt wordt tijdens het werken.

 

Werkhandschoenen 

Bescherm je handen tijdens het werken met een paar goede werkhandschoenen. Deze handschoenen zijn meestal gemaakt van leer of synthetische materialen en bieden bescherming tegen snijwonden, schaafwonden en andere verwondingen.

 

Werklaarzen 

Kies voor stevige werklaarzen die je voeten beschermen tegen vallende voorwerpen en andere gevaren. Werklaarzen moeten ook waterdicht zijn, zodat je voeten droog blijven als je in natte omstandigheden werkt.

 

Hoofdbescherming 

Als je werkt met gereedschap of machines die projectielen kunnen afschieten, is het belangrijk om een helm of pet te dragen die je hoofd beschermt. Een veiligheidshelm of een pet met een harde buitenkant biedt de beste bescherming.

 

Werkriem 

Een werkriem is niet alleen handig om gereedschap aan te hangen, maar biedt ook ondersteuning voor je rug. Kies voor een riem die verstelbaar is en gemaakt is van duurzaam materiaal.

 

Werkkousen 

Ten slotte zijn werksokken ook een belangrijk onderdeel van je werkoutfit. Werkkousen moeten gemaakt zijn van ademend materiaal dat vocht afvoert en je voeten droog houdt. Ook moeten ze voldoende ondersteuning bieden en niet afzakken tijdens het werken. Wil jij werksokken kopen? Neem dan een kijkje bij Underwear District!

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/