Bcentral
Image default
Bedrijven

Verdien geld met het opruimen van huizen!

Een zeer goede vakantiejob voor tieners of jongvolwassenen is het opruimen van huizen. Vaak is het zo dat mensen heel wat spullen in hun huis hebben liggen die ze eigenlijk niet meer nodig hebben. Als jongere kan je dat veel geld aan verdienen. Ten eerste kan je geld verdienen door je eigen werk, door uren te doen. Daarnaast kunnen ook oude spullen en oud ijzer Kerkrade geld opleveren. We zetten ze hier even uiteen. 

 

1. Maak huizen leeg en krijg daarvoor betaald

Je kan betaald worden om gewoon mee te helpen met een verhuis of een opruim. Daarbij ga je dan een bepaald aantal uren werken, waarvoor je dan betaald zal worden voor die uren. Je spreekt best op voorhand af wat je gaat krijgen per uur en hoelang een opdracht moet duren. 

 

2. Maak reclame in de buurt en op sociale media

Je krijgt niet zomaar een baantje als opruimer van huizen. Daarom moet je zorgen dat je genoeg reclame kan maken. Een strategie is om flyers te maken en deze uit te delen in de buurt. Daarnaast kan je ook meer mensen bereiken wanneer je reclame maakt voor je hulp op sociale media!  

 

3. Neem goederen mee en verkoop ze 

Een enorm voordeel aan het opruimen of leegmaken van huizen is dat er altijd spullen zijn die de eigenaar niet langer moet hebben. Deze spullen kunnen jou echter wel wat geld opgeven. Er zijn veel verschillende manieren om die spullen geld te laten opbrengen. Een eerste manier is door de spullen te verkopen online of op een marktje. Er is immers een grote vraag naar tweedehands goederen, omdat dit een ecologisch alternatief is voor nieuwe goederen. Een ander idee is om oud ijzer Kerkrade te verzamelen en te verkopen. Oud ijzer Kerkrade is immers gemakkelijk weg te brengen en te verkopen, aangezien oud ijzer Kerkrade wordt recyclet. Dit is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. 

https://mentenmetaal.nl/oud-ijzer-kerkrade/