Bcentral
Image default
Business / Directories

Tips voor de tussentijdse toets bij jouw rijschool Delft

Tips voor de tussentijdse toets bij jouw rijschool Delft

Je hebt er dus voor gekozen om een tussentijdse toets uit te voeren, dat doe je goed, maar nu wil je het natuurlijk wel halen om die vrijstelling te krijgen. Daar hebben wij enkele tips voor

Als eerste is het verstandig om je tussentijdse toets net zo serieus te nemen als het praktijkexamen, je rijbewijs hangt er misschien niet vanaf, maar wel je vrijstelling. Je moet dus echt je best doen, anders is al de moeite voor niks geweest.

Maar je moet hierin niet te ver gaan, je moet net zo rijden als je zou doen tijdens jouw rijlessen. Ook teveel opletten en te veel kijken kan ervoor zorgen dat jij het niet haalt, je moet namelijk ontspannen kunnen rijden. Rijschool DELFT is de aangewezen rijschool waar je moet wezen voor een toets.

 

 

 

 

Hoe gaat een tussentijdse toets er in de praktijk aan toe?

Je weet dus wat je moet doen tijdens een tussentijdse toets, maar wellicht wil je ook wel weten hoe het er precies uit zal zien, en hoelang je er mee bezig bent.

Je arriveert op het CBR en hier zal jouw examinator ontmoeten, waarschijnlijk zullen jullie even praten voordat jullie naar de auto toelopen. Hier zal de examinator een oog test uitvoeren, dit houdt in dat jij het nummerbord van een stilstaande auto verderop moet kunnen lezen.

Hierna stappen jullie de auto in en ga je een rit maken van 35 minuten waarbij je dus ook twee bijzondere handelingen, als fileparkeren, moet uitvoeren.

Na de rit kom je terug bij het CBR toets, hier kom je te weten of je bent geslaagd en krijg je nog wat feedback. In totaal duurt het 55 minuten.

 

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/