Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Passende verzekering bij ZorgDirect

Heb jij al een zorgverzekering gevonden die echt bij je past? Veel zorgverzekeraars bieden maar een beperkte keuze als het gaat om aanvullende verzekeringen. Het kan dan lastig zijn om een pakket te vinden dat aansluit op de zorg waar jij gebruik van maakt.

Bij ZorgDirect zijn we van mening dat iedereen een passende verzekering af moet kunnen sluiten. Daarom kun je bij ons kiezen uit maar liefst vijf aanvullende verzekeringen en daarnaast drie losse tandartsverzekeringen. Je kunt zo zelf het gewenste pakket samenstellen en dat is wel zo handig.

Zorgverzekering fysiotherapie

Sommige lichamelijke kwalen kunnen verholpen worden door de fysiotherapeut. Dit is erg fijn, maar het is dan wel prettig als deze behandelingen vergoed worden. Vanuit de basisverzekering wordt een bepaald aantal behandelingen vergoed als je nog geen 18 bent.

Ben je ouder dan 18, dan heb je in de meeste gevallen een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie nodig. Deze kun je kiezen aan de hand van het aantal fysiotherapie behandelingen dat je denkt nodig te hebben. Elke aanvullende verzekering van ZorgDirect dekt een bepaald aantal behandelingen. Bij specifieke chronische aandoeningen heb je wel recht op vergoeding vanuit de basisverzekering. Een lijst met deze aandoeningen kun je vinden op de website.

Tandartsverzekeringen

Behandelingen bij de tandarts worden voor volwassenen niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Als je regelmatig bij de tandarts komt, kun je daarom een aparte tandartsverzekering afsluiten. ZorgDirect heeft drie tandartsverzekeringen die jaarlijks een bepaald bedrag dekken. Heb je kinderen? Dan zijn zij gratis meeverzekerd. Handig bij de aanschaf van een beugel!

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via telefoon, WhatsApp of e-mail.

https://www.zorgdirect.nl/