Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Vergaderen & wellness Amsterdam

Tegenwoordig gaat het leven in een steeds hoger tempo en ervaren we steeds meer druk. Een bezoek aan een wellnesscenter zorgt ervoor dat u even ontspant en kan de (werk)stress verminderen. Wetenschappers hebben onderzocht dat een bezoek aan een wellness een positief effect heeft op het concentratievermogen en de efficiëntie. De productiviteit en nieuwe energie neemt hierdoor toe. Een bezoek aan een wellness is daarom ideaal in combinatie met lange werkdagen.

Bij het organiseren van een meerdaagse conferentie in een hotel kan het voor uw gasten daarom bevorderend zijn wanneer er een wellness aanwezig is. Bent u op dit moment een conferentie aan het organiseren in Amsterdam?Of heeft u dit op de planning staan? Denk dan eens aan een wellness hotel in Amsterdam, bijvoorbeeld Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel.

Het in september 2018 geopende hotel, beschikt over een moderne en luxe wellness genaamd ‘De Tropen’. In combinatie met een overnachting kunt u hier na een lange dag heerlijk ontspannen. Dit kan in het Turkse stoombad, de infrarood sauna, de Finse sauna, de Rasul ruimte of in het verwarmde buitenzwembad. Heeft u liever meer activiteit om uw hoofd leeg te maken? Leef u dan uit in Gym ADAM. 

Tijdens het organiseren van de conferentie, bent u natuurlijk op zoek naar een geschikte conferentieruimte in Amsterdam. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel beschikt over 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en is voorzien van moderne faciliteiten. U kunt het huren van een zaal combineren met standaard beschikbare vergaderarrangementen, maar u kunt dit ook op maat laten samenstellen. Het salesteam van Hotel Amsterdam-Amstel kan u helpen met het samenstellen van een arrangement op maat.

Bent u geïnteresseerd geworden in het huren van een conferentieruimte in Hotel Amsterdam-Amstel of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling Meeting&Events via meetingevents@ amsterdam.valk.com. ­­

 

https://www.vandervalkamsterdam.com/