Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Waar een Cloud goed voor is!

Je hebt het vast wel eens gehoord of gezien. Maar veel mensen weten nog niet precies wat de Cloud inhoudt. Veel bedrijven maak al gebruik van de Cloud voor het opslaan van hun bestanden. Echter zijn er nog meer eigenschappen die de Cloud biedt. Wil je nou meer weten waar de Cloud goed voor is? Lees dan snel verder in deze blog!

Hybride werken

De Cloud is een perfect middel om met de medewerkers van jouw bedrijf flexibel te kunnen werken. Met deze clouddienst maak je je eigen virtuele online desktop. Met deze digitale werkplek hebben je werknemers en jij altijd en overal toegang tot je eigen bestanden en programma’s. Dit is ontzettend belangrijk voor bedrijven en ondernemingen die mobiel willen werken en toch optimaal bereikbaar willen zijn. Naast dat je altijd en overal kunt werken is de Cloud 24/7 actief hierdoor kan je wanneer het nodig is in de late uurtjes nog gewoon doorwerken. 

Veilig online werken

De gegevens, bestanden en software van jouw bedrijf kunnen natuurlijk niet zomaar op straat te komen liggen. Daarom moeten jouw gegevens veilig ergens opgeslagen worden. Dat kan op verschillende manieren opgeslagen worden, zoals op je pc, laptop of lokale server. Maar het is tegenwoordig ook mogelijk om al deze belangrijke data in de Cloud op te slaan. De Cloud is geen tastbare plek, zoals ‘Mijn documenten’ – map op je computer. De Cloud is een externe verzamelplek waar je vanaf elke gewenste plek toegang tot hebt. Hierdoor kun je overal en altijd werken met de gegevens, bestanden en software die jij nodig hebt. 

Kosten inzichtelijk

Voor de functie van de Cloud betaal je een bepaald bedrag. Dit kan zijn in de vorm van een maandelijks bedrag door een abonnement. Wanneer jij kiest voor een abonnement om te kunnen werken in de Cloud, worden jouw kosten gelijk inzichtelijk en krijg je geen verrassingen achteraf. Kies een licentie die past bij de eisen en wensen die jij hebt. Zo weet jij precies wat je elke maand kwijt bent aan jouw Cloud oplossingen. Ben je nou benieuwd wat Think4 met cloudoplossingen voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de medewerkers en zij helpen jou graag verder met jouw vraagstuk.

https://www.think4.nl/