Bcentral
Image default
Telefonie

Telefoon meenemen voor onderweg

Ben je veel onderweg en wil je onderweg op je telefoon kunnen kijken dan heb je diverse telefoonhouders voor in de auto en op de fiets waar je je telefoon in kunt plaatsen en gebruiken. Maar welke is nu het beste geschikt voor jou telefoon en wat zijn eigenlijk de mogelijkheden in verschillende modellen en accessoires? Wij hebben het voor je uitgezocht en op een rij gezet!

Telefoonhouder auto

Voor in de auto is een telefoonhouder ideaal zodat je jouw telefoon kunt gebruiken voor navigatie en handfree bellen. Met een goede telefoonhouder auto ga je veilig de weg op. De meeste telefoonhouders zijn universeel zodat veel mobiele telefoons passen op de houder. Je kunt een houder op verschillende manieren bevestigen, je hebt keuze uit raam (zuignap), dashboard of ventilatierooster bevestiging. 

Veel houders hebben ook de mogelijkheid je telefoon met een USB kabel op te laden en de nieuwste modellen kunnen zelfs draadloss je telefoon opladen. Erg handig als je je telefoon in de auto tussen de afspraken door even kunt bijladen zodat je altijd voldoende batterij onderweg hebt.

Telefoonhouder fiets

Ook voor op de fiets heb je tegenwoordig fietshouders. Een telefoonhouder fiets is ideaal als je heerlijk gaat fietsen. Ben je op onbekend terrein of wil je graag een bepaalde route volgen dan is het ideaal om met navigatie te fietsen. Je hebt verschillende apps waarmee je fietsrouters kunt fietsen. De meeste fietshouders zijn ook uiniverseel en dus te gebruiken met de meeste telefoons. De extra opties die je hier eventueel kunt kiezen zijn een waterdichte houder, houder met powerbank voor het bijladen van de telefoon en je hebt natuurlijk allerlei verschillende kleuren en modellen.

Naast de auto en fiets zijn er ook speciale telefoonhouders voor op een scooter of een motor. Deze houders zijn vaak extra sterk omdat een scooter en motor natuurlijk snel rijdt en de houder in weer en wind op je machine zit.