Bcentral
Image default
Verbouwen

Ondernemen in Den Bosch

De gemeente in Den Bosch stimuleert graag het ondernemerschap. De stad met de prachtige Sint-Janskathedraal waarin nog menig gesprek wordt bezegeld met een Bossche bol, biedt een plek voor diverse soorten ondernemers. Daarbij spreekt de gemeente de ambitie uit dat ze dé toonaangevende datastad van Nederland willen zijn. 

Succesvolle ondernemers 

Den Bosch telt veel succesvolle ondernemers. De ambitie om dé toonaangevende datastad van Nederland te willen zijn komt daarbij niet uit de lucht vallen. In Den Bosch vind je diverse vooraanstaande kennisinstellingen. Denk hierbij aan de Data Science Universiteit JADS, AVANS, KW1C en de HAS. Daarnaast zijn er diverse interessante hotspots voor bedrijven die actief zijn in de digitale economie. 

Niet alleen ondernemers in de IT-branche weten hun plek te vinden in Den Bosch. Ook de plaatselijke cafetaria weet wat goed ondernemerschap is. Cafetaria De Boemerang is daar een lichtend voorbeeld in. De zaak wordt gerund door de Bosschenaren Bas en Anne Viguurs. Zij zorgen voor heerlijke friet met de befaamde romige mayonaise. Daarvan is het recept overgenomen van de vorige eigenaar. 

Ondernemersclubs 

Wil je ondernemen in Den Bosch? Dan kun je je bijvoorbeeld aansluiten bij één van onderstaande ondernemersclubs. Daarmee kun je je netwerk versterken. 

  • Ons Den Bosch (O.N.S) 

  • Bitesen Business 

  • BNI Jeroen Bosch 

  • De BIZ 

Die laatstenetwerkclub ‘de BIZ’ is gericht op internationaalzakendoen. 

Rolcontainerhuren Den Bosch 

Ben je eenmaal eruit dat je wil ondernemen in Den Bosch? Dan komen de praktische zaken op je pad. Je hebt wellicht een bedrijfspand nodig en moet ook een rolcontainer huren in Den Bosch. Praktische zaken zoals een rolcontainer huren in Den Bosch, kun je beter maar tijdig regelen. Als je een rolcontainer huren in Den Bosch uitstelt, kan dat ervoor zorgen dat je de container te laat bij je pand hebt staan. Met als gevolg dat jij je afval niet kwijt kunt en je overlast veroorzaakt. Dat is natuurlijk geen goede start voor een ondernemer in Den Bosch. 

https://rolcontainernederland.nl/rolcontainer-huren-den-bosch/